Klim-Fjerritslev El-forr.ApS - Fjerritslev

Vores medarbejdere

I mere end 40 år har Klim Fjerritslev El-forretning sørget for strøm og el-løsninger i by og opland. Vi er beliggende i Fjerritslev, midt i Jammerbugt, i det Nordjyske.

Da vi startede firmaet, var det med bopæl i Klim som er beliggende lidt uden for Fjerritslev, hele foretningen blev i starten drevet som et lille familieforetagende.

Siden da har vi udvidet og udviklet os og flyttet forretningen til Fjerritslev, hvor vi i al ubemærkethed men med god service og loyale kunder har bevist, at ved at være målrettet har vi vokset os større, så vi idag er 15 ansatte med en bred vifte af viden inden for El.

Klim Fjerritslev El-forretning er idag en af de største el-foretninger i Jammerbugt i Nordjylland, hvor vi med vore jyske lune altid er parat til at servicere vore kunder inden for el-service, lamper, belysning samt hvidevarer. Vi har i vores fysiske butik en stor (300 m2) permanent udstilling af mange af de varer som forhandles hos os, det er altid er en oplevelse at komme at kigge til Klim Fjerritslev El-Forretning.

Vi glæder os til at se dig.

Åbningstider
Mandag 09.30 - 17.00
Tirsdag 09.30 - 17.00
Onsdag 09.30 - 17.00
Torsdag 09.30 - 17.00
Fredag 09.30 - 17.00
Lørdag 0900 - 12.30
Søndag Lukket
Kontakt

Klim-Fjerritslev El-forr.ApS

Fabriksvej 19
9690 Fjerritslev
Tlf.: 98 21 36 99
Fax: 98 21 14 76
Mail: diana@klimel.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv