Hvidevare-Centret v/J.Hansen - Vejle

Hvidevare-Centret v/J.Hansen

Velkommen til Hvidevarecentret


Kompetencer

Hvidevarecentret i Vejle har eksisteret i over 20 år, og består af 2 afdelinger, butikken og erhvervs afdelingen. Igennem årene har vi opbygget en solid kundekreds af både private og erhvervs kunder, der har nydt glæde af vores faglige kvalifikationer og gode service, af sidst nævnte gruppe har vi samarbejdet med mange forskellige brancher, alt lige fra den lille el installatør til store ejendomsselskaber med flere tusinde lejemål, kort sagt alle der har brug for hvidevarer.

Profil

Konkurrence dygtige priser, vi køber stort ind og opnår derved gode rabatter, så derfor kan vi tilbyde meget attraktive priser.
Hurtig og effektiv service, vi er i tæt samarbejde med autoriseret hvidevarer reparatør.
Højt fagligt niveau, altid opdateret med de sidste nye produkter, så der ved kan vejlede Jer i købet af de rigtige hvidevarer.
Eget team til levering og montering af hvidevarer.
Stort lager, altid varer klar til omgående levering.

 

Åbningstider
Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 13:00
Søndag Lukket
Kontakt

Hvidevare-Centret v/J.Hansen

Vestre Engvej 10
7100 Vejle
Tlf.: 75 82 37 00
Fax: 75 82 39 11
Mail: info@hvidevarecentret.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv