Skave El-Forretning A/S - Holstebro

Velkommen til Skave Elforretning

 

Skave El-Forretning blev grundlagt i 1956 af Knud Erik Hedegaard, med El-installation og salg af hvidevarer som arbejdsområder.

I 1968 blev forretningen medlem af Kæden El-salg som er en frivillig indkøbskæde der ejes af mere end 200 selvstændige El-installatører, beliggende i hele Danmark samt Færøerne.

Installationsafdelingen blev i 1972 overdraget til Mejrup Skave El. Herefter har Skave El-Forretning udelukkende beskæftiget sig med salg af Hårde hvidevarer samt reparation af samme, salg af belysning og små-apparater.

I 1997 blev firmaet overtaget af Knud Eriks Hedegaards sønner, Jørgen Hedegaard og Jens Kristian Hedegaard. I den daglige drift er det hovedsagelig Jørgen Hedegaard der administrerer monterings/reparation afdelingen, hvor Jens Kristian Hedegaard står for den daglige drift af butikken. Der er pt. 3 servicemontører og 4 butiksansatte tilknyttet firmaet.

Vores butikspersonale er alle faguddannede, og vi bestræber os på, at finde de rigtige produkter til kunden, som passer til deres ønsker/behov.

Service er vanedannende, derfor er vores 3 montører også hurtigt ude, og kan hjælpe, hvis et produkt bliver defekt. Så hos Skave El-Forretning er du sikret: Tryghed-Rådgivning og Seriøs prispolitik samt hurtig Service.

Husk , vi er altid friske med et godt tilbud………
 

Åbningstider
Mandag 0930 - 1730
Tirsdag 0930 - 1730
Onsdag 0930 - 1730
Torsdag 0930 - 1730
Fredag 0930 - 1730
Lørdag 0930 - 1230
Søndag Lukket
Kontakt

Skave El-Forretning A/S

Viborgvej 237 Skave
7500 Holstebro
Tlf.: 97 46 85 55
Fax: 97 46 84 34
Mail: skave.el@mail.tele.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv