El-Gården, Varde A/S - Varde

Velkommen til El-gården i Varde

El-gården
Hos El-gården finder du det store udvalg i hårde hvidevarer, små-apparater og belysning.

Historie
El-gården startede i 1972 som et centralt indkøbscenter for områdets el-installatører. Butikken skulle fungere som deres udvidede butik/showroom. Butikken ligger stadig på Ndr. Boulevard 92 og er i dag ejet af 10 el-installatører. Derudover har El-gården flere af områdets el-installatører som samhandelspartner. I årenes løb er der udvidet flere gange og fremstår i dag som Vestjyllands Hvidevare- og belysningsbutik.

Kom og få en god og faglig betjening i butikken. Find inspiration i vor store belysningsafdeling. Landsdækkende bytteservice og gavekortordning.

Lamperne sælges også på www.lampeexperten.dk det er også El-gården Varde.

Åbningstider
Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00
Søndag Lukket
Kontakt

El-Gården, Varde A/S

Nordre Boulevard 92
6800 Varde
Tlf.: 75 22 25 97
Fax: 75 22 23 99
Mail: mail@elgaarden.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv