LYSPUNKT - El-Dorado ApS - Tommerup

Velkommen til Eldora i Tommerup

Eventyret om Eldorado

Der var engang et ægtepar, som var på udkig efter forskellige ting til deres nye hjem. Men hvor skulle de dog søge og finde, uden at granske hele kongeriget. Spejlet på væggen sagde ”Hist på vejen slår en bugt, ligger eldorado så smukt.” Og af sted drog de.

Det var næsten som et eventyr. Butikken Stod med store flotte vinduer, strålende af varme og lys, indbydende og lækkert som et kagehus. Inde i varmen fik ægteparret øjne så store som tekopper.

Der var en eventyrlig skov af spændende varer, venlige, dygtige ekspedienter, der stod klar til at hjælpe ægteparret og guide dem igennem de strålende produkter… Lige fra lampernes fortryllende skær, hvidevarer rene som sne, og til den knitrende varme fra brændeovnene.

Lykkeligt gik ægteparret til kassen. Pludselig udbrød konen, ”Jamen Fatter, hvordan får vi det dog sat til”. Den gode ekspedient beroligede konen, som oplyste, at de kunne sende en tapper mand ud, som ved et trylleslag kunne hjælpe dem, til alt fungerede som et eventyr, inden han kørte igen. Manden åndede lettet op og takkede.

Den magiske oplevelse i Eldorado, med flotte produkter, fornuftige priser samt den gode betjening, fik ægteparret sig til at føle sig som konge og dronning.  Manden sagde glad til konen.

”Eventyret venter den som griber efter det”
 

Åbningstider
Mandag 0930 - 1730
Tirsdag 0930 - 1730
Onsdag 0930 - 1730
Torsdag 0930 - 1730
Fredag 0930 - 1730
Lørdag 0930 - 1330
Søndag Lukket
Kontakt

LYSPUNKT - El-Dorado ApS

Knarreborgvej 30 Verninge
5690 Tommerup
Tlf.: 64 75 16 40
Fax: 64 75 18 58
Mail: kontakt@eldoradoweb.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv