Harald Nielsen Søndersø A/S - Søndersø

Velkommen hos Harald Nielsen i Søndersø

Velkommen til en verden af service og kvalitet

Velkommen til Harald Nielsen A/S. Her på vores hjemmeside vil du kunne finde information om vores virksomhed, hvad vi tilbyder og ikke mindst, hvad vi kan gøre for dig!

Vi er stolte af vores store El-salgsbutik, hvor vi bl.a. har en helt ny og spændende belysningsafdeling, alt i hårde hvidevarer samt et bredt udvalg af små og store el-artikler. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Vores 6 mand store installationsafdeling har altid travlt og kører rundt over hele Fyn. I mange år har ”Haralds drenge” specialiseret og dygtiggjort sig i at levere kvalitet og service i alle leverancer. Hvad enten det drejer sig om nybyggeri, reparationer, tekniske installationer, opsætning af varmepumper, solceller eller andet i vores brede sortiment, så er fokus altid på kvalitet og effektivitet. Det vil du også kunne mærke, hvis du handler hos os.

Vi håber, du har lyst til at kigge forbi. Du er også altid velkommen til at ringe til os.

Åbningstider
Mandag 10.00 - 17.00
Tirsdag 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 12.00
Søndag Lukket
Kontakt

Harald Nielsen Søndersø A/S

Dallundvej 11
5471 Søndersø
Tlf.: 64 89 10 94
Mail: info@harald-nielsen.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv