El-99 Hvidevarer ApS - Jyderup

velkommen til el-99 i jyderup - danmarks bedste sted at leje hvidevarer

El-Salg & Service består af 200 butikker.
Hos El-99 Hvidevarer kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og el apparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret. Hvis vi ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage. Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer de gamle hvidevarer.
Lej vaskemaskiner fra kun 199,- pr Mdr.
El-99 Hvidevarer er udover at være en Nordvestsjælland mest stabile leverandør af hårde hvidevarer også stedet du kan leje dine hvidevarer- vi har mere end 25 års erfaring, og mange tilfredse kunder gennem årene.
Kom ind og få et tilbud på de varer du skal bruge - vi finder løsningen sammen.
Vi glæder os til at servicere dig!
 

Åbningstider
Mandag 9.30 - 17.30
Tirsdag 9.30 - 17.30
Onsdag 9.30 - 17.30
Torsdag 9.30 - 17.30
Fredag 9.30 - 17.30
Lørdag 10.00 - 13.00
Søndag Lukket
Kontakt

El-99 Hvidevarer ApS

Skarridsøgade 39 A
4450 Jyderup
Tlf.: 59 25 10 99
Fax: 59 25 12 99
Mail: info@el-99.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv