Kirke Stillinge El-forr. A/S - Slagelse

velkommen til kirke stillinge el-forretning A/S

El-Salg & Service består af 200 butikker. Til forskel fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vi i Kirke Stillinge El-forretning el-installatør og dermed fagfolk med solid ekspertviden i bagagen. Hos Kirke Stillinge El-forretning kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og el apparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret. Hvis vi ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage. Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer. Kirke Stillinge El-forretning er udover at være en af Slagelse områdets mest stabile leverandør af hårde hvidevarer også en alsidig el installationsforretning, hvor vi i hverdagen er problemløsere indenfor alt med el for både erhverv, offentlige bygninger, samt naturligvis private. Kirke Stillinge El-forretning har eksisteret i mere end 60 år og drives i dag af 3. generation Christian Lindberg Jensen.

Åbningstider
Mandag 9.00 - 17.30
Tirsdag 9.00 - 17.30
Onsdag 9.00 - 17.30
Torsdag 9.00 - 17.30
Fredag 9.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 13.00
Søndag Lukket
Kontakt

Kirke Stillinge El-forr. A/S

Stillingevej 66 Kirke Stillinge
4200 Slagelse
Tlf.: 58 54 71 25
Fax: 58 54 83 45
Mail: info@kisel.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv