Henning Jensen Køge A/S - Køge

Velkommen hos HJ belysning - Henning Jensen A/S i køge

HJ Belysning - regionens vindue til verden indenfor belysning. I HJ Belysnings 500 kvm store specialforretning med belysning finder du et bredt udvalg af kvalitetslamper for enhver smag. Belysning bliver en stadig mere væsentlig del indenfor boligindretning, og hos os ligger vi vægt på, at kunne fremvise et bredt og inspirerende udpluk af de mange muligheder, der findes indenfor belysning i dag. En del af HJ Belysnings sortiment er egen import fra de internationale messer - unikke lamper til dem der ønsker noget anderledes end det gængse. Italiensk og orientalsk belysning og interiør. I den blå Mezzanin kan du finde inspiration i moderne enkel halogenbelysning, dekorative lysekroner, møbler, tekstiler og gaveartikler. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge ind i butikken eller besøge vor egen hjemmeside for mere udvalg HJ Belysnings kyndige og friske medarbejdere vil altid være behjælpelig med rådgivning, idéer og løsningsforslag.

Åbningstider
Mandag 9.30 - 17.30
Tirsdag 9.30 - 17.30
Onsdag 9.30 - 17.30
Torsdag 9.30 - 17.30
Fredag 9.30 - 18.00
Lørdag 9.00 - 14.00
Søndag Lukket
Kontakt

Henning Jensen Køge A/S

Høgevej 5
4600 Køge
Tlf.: 56 65 13 50
Fax: 56 65 03 50
Mail: hjensen@hjensen.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv