El-Installation Hansen & Nielsen ApS - Næstved

elbutikken.dk - Butik og webshop

elbutikken.dk er H&N Gruppens butik og webshop med salg af lamper og belysningsprodukter på nettet. Vores erfaring inden for lamper og belysning går mere end 50 år tilbage og vi tillader os derfor at kalde os specialister. Du kan selvfølgelig også købe dine nye El-Salg hvidevarer hos os. Du skal blot henvende dig personligt i butikken eller kontakte os pr. telefon. Faktisk kan du købe alle de varer som du finder i topmenuen her på siden. Er der noget du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os.

I webshoppen fører vi en masse spændende designer lamper fra et hav af annerkendte producenter og designere. Alle lamper er nøje udvalgte og selvfølgelig ægte udgaver. Vores udvalg strækker sig over alle former for lamper til både privat og erhverv. Og vi har naturligvis også pærer og lyskilder til lamperne. Tag selv et kig på udvalget af designer lamper her! og find produkter fra Le Klint, Dyberg Larsen, Andtradition, Verpan, Darø og mange flere.

Vi er Louis Poulsen Diploma forhandler og forhandler hele udvalget af Louis Poulsen lamper. Blandt andet de flotte lamper fra Poul Henningsen og Arne Jacobsen. Vi sælger også alle typer af reservedele til Louis Poulsen lamperne.

I vores webshop finder du også et udvalg af moderne tyverialarmer til private, så du kan beskytte dine lamper mod tyveri og hærværk. Vi forhandler El-Matic og PowerMax alarmer som begge er baseret på trådløse følere så de er nemme at installere

I vores butik udstiller vi mange af produkterne fra shoppen og vores brancheuddannede personale står klar til at hjælpe dig personligt eller via telefon. Vores telefoner er åben for henvendelse alle hverdage kl 9.00 - 16.00

På gensyn på elbutikken.dk eller i vores Showroom på Marinebuen 7 i Næstved

Åbningstider
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:30 - 13:30
Søndag Lukket
Kontakt

El-Installation Hansen & Nielsen ApS

Marinebuen 7
4700 Næstved
Tlf.: 55 78 03 03
Fax: 55 77 22 19
Mail: elhus@hngruppen.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv