Løvenkjær A/S - København K

Køb lamper online hos Lys-Lamper.dk

I hjertet af Christianshavn, kun 3 min. fra metroen på Christianshavns Torv finder du Løvenkjær A/S. Vi har solgt lamper og udført el-arbejde i København siden 1914.

Vi fører (næsten alt) inden for belysning og dertilhørende el-artikler. Vi har dygtige elektrikere der kører i hele København og servicerer vores mange faste kunder. Vi yder 10% rabat på lampen hvis du bestiller os til at montere lampen for dig. Det gælder også hvis lampen allerede er nedsat.

Vi samarbejder med fleste kendte lampefabrikanter, og vi tager gerne lamper hjem på bestilling, i nogle tilfælde dog kun mod forudbetaling.

Vi kan tilbyde at reparere samtlige lampefabrikater, og har stor erfaring med dette. Det er meget sjældent vi må give op over for en lampe - og har den affektionsværdi stræker vi os naturligvis til vores yderste. Vi lodder, skruer, binder, strammer, skifter - lige det der skal til. Priser fra 125,-

 

Vi glæder os til at se jer i vores forretning!

 

PS - Hvidevarer fører vi ikke, men vi tager gerne hjem på bestilling.

Åbningstider
Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 10:00 - 17:30
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket
Kontakt

Løvenkjær A/S

Torvegade 25
1400 København K
Tlf.: 32 57 25 25
Fax: 32 57 25 55
Mail: info@loevenkjaer.as

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv