Blåvand El-Center A/S - Blåvand

velkommen til blåvand el-center

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til vores hjemmeside.

Vi er Danmarks vestligste El-Center, og vi har mere end 40 års erfaring i vores branche, som omfatter alt lige fra almindelige el-installationer, hårde hvidevarer og antenneanlæg til sommerhusinstallationer, erhvervsbyggeri og meget mere. Vi står altid klar til at hjælpe dig, når strømmen svigter eller nyt skal installeres og monteres.


I Blåvand finder du vores lille hyggelige butik, hvor du fra mandag til lørdag kan finde alt fra A til Z, og hvor vi altid står klar med kyndig vejledning. Vi forsøger altid at have konkurrencedygtige varer på lager, og ellers kan vi nemt via vores mange samarbejdspartnere som fx El-Gården i Varde skaffe de produkter, du ønsker. Ellers vil vi anbefale dig at kigge forbi design lampe shoppen lampeexperten.dk, der har et stort udvalg af flot belysning.


Kig ind forbi vores butik og kontor på Kirkevej 1 og se vort udvalg af både lamper, hvidevarer, varmepumper, TV/radio og meget mere eller hør, hvad vi kan gøre for dig.


 

Åbningstider
Mandag 08:00 - 16:30
Tirsdag 08:00 - 16:30
Onsdag 08:00 - 16:30
Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 16:30
Lørdag 09.00 - 13.00
Søndag Lukket
Kontakt

Blåvand El-Center A/S

Kirkevej 1
6857 Blåvand
Tlf.: 75 27 90 11
Fax: 75 27 99 99
Mail: poul-erik@blaavand-el.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv