El-Salg Center Aalborg A/S - Aalborg SV

El-Salg Center Aalborg A/S

Om Elsalgaalborg.dk

El-Salg Center Aalborg A/S er en af Nordjyllands absolut førende butikker indenfor salg og service af hårde hvidevarer. Vi er en selvstændig virksomhed, der er tilknyttet den landsdækkende kæde – El-Salg. 
Vi er et ungt team af ansatte, der arbejder i en ”gammel” veletableret virksomhed. Vores sælgere er veluddannede indenfor faget og nyder den status at være eksperter for deres eget fagområde. Opgaven er at sætte kunden i centrum ved hele tiden at yde faglig og kompetent service. Vi er eksperter indenfor hårde hvidevarer, og butikken er til stadighed fyldt med alle de nyeste og mest spændende produkter, når det gælder indretning af et moderne køkken. Vi har også et stort udvalg i lamper, der kan flyttes rundt i udstillingen, så du har mulighed for at danne dig et overblik over, hvordan lampen vil tage sig ud i din egen stue. Endvidere har vi i de seneste år udvidet vores sortiment med fladskærme i alle størrelser. I 2005 blev servicefirmaet JB Hvidevareservice indlemmet i El-Salg Center Aalborg, og i 2010 er Gug Hvidevareservice yderligere indgået, så vi tilbyder i dag fuldt service program på dine hvidevarer, hvis uheldet er ude.

Vi har tilknyttet vores egen webshop til online salg:

http://www.elsalgaalborg.dk

Åbningstider
Mandag 0900 - 1900
Tirsdag 0900 - 1730
Onsdag 0900 - 1730
Torsdag 0900 - 1730
Fredag 0900 - 1900
Lørdag 0900 - 1300
Søndag Lukket
Kontakt

El-Salg Center Aalborg A/S

Otto Mønsteds Vej 6
9200 Aalborg SV
Tlf.: 98 18 00 11
Fax: 98 18 05 26
Mail: salg@elsalgaalborg.dk

Tilbage til oversigt

El-Salg består af mere end 140 butikker, til forske fra mange andre forhandlere af hvidevarer er vores butiksejere el-installatører og dermed rigtige fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt/repareret.

Hvis din lokale butik ikke har det stående du lige mangler, så har vi et stort centralt lager og også nogle meget fordelagtige aftaler med producenterne. Det betyder, at vi kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Vi pakker også gerne dine nye hvidevarer ud, monterer (v.lovlig installation) og bortskaffer gamle hvidevarer.

Du kan få hele vareudvalget i de fleste af vores butikker, alligevel er der nogle stykker, der ikke har hele sortimentet – lige som vi også har specialforretninger, hvor du f.eks. kun kan få belysning.

Er du i tvivl, kan du altid spørge den butik, du ønsker at besøge.

Gå til kurv