Igangværende konkurrencer

Vind 2 stk. Elevate pendler fra NORD

 

Du har nu muligheden for at vinde en 2 stk. Elevate pendler fra NORD til en værdi af 3.998,-.
 
Elevate pendlen er udført i et klassisk design og giver et væld af anvendelsesmuligheder. Med denne pendel har du desuden mulighed for at ændre på lysudsendelsen efter behov. Det sker ved hjælp af den justerbare top, der kan hæves og sænkes. Ved at justere toppen får lampen et helt nyt udtryk, men samtidig ændres lyset. Således vil en nedsænket top medføre, at lampen udelukkende kaster lyset nedad. Modsat vil du med en hævet top opleve, at lyset kastes ud og fordeles i hele rummet, samtidig med du vil have et godt lys ned mod bordet.
 
Elevate pendlen er med indbygget LED, som er skærmet af bag den nederste skål, der derved sikrer et godt og blændfrit lys.
 
 

Sådan tilmelder du dig

Vil du gerne være en af de heldige vindere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i felterne ovenfor og deltag dermed i denne og andre konkurrencer, modtag eksklusive tilbud, få nyheder og meget mere. Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.
 

Hvad får du ud af det

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du:
 
  • Automatisk deltage i konkurrencer om flotte præmier
  • Modtage spændende nyheder og gode tips
  • Få eksklusive tilbud og tilbudsavisen direkte på mail
  • ... og meget mere

 Tilmeld dig inden d. 31. marts

Du skal tilmelde dig inden d. 31. marts 2017. Vinderne vil herefter blive offentliggjort her på siden samt kontaktet direkte på den angivne e-mailadresse.
 
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til afmeld@el-salg.dk eller ved at følge den vejledning for framelding, der fremgår af nyhedsbrevet.
Se betingelser for deltagelse i konkurrencen her.

 

 

 

 

 

 
Gå til kurv