Persondatapolitik

Persondatapolitik for elsalg.dk

 
El-Salg og elsalg.dk vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til dansk lov om persondata.
 
Nedenfor kan du læse om A/S El-Salgs persondatapolitik.
 
Når du køber din første vare hos elsalg.dk bliver du registreret som bruger på siden. De personlige oplysninger vi registrerer, er navn, adresse, telefonnummer og e-mail.
 
Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og for at give dig mulighed for selv at holde dig ajour med dine køb.
 
Registreringen som bruger i vores system, sker kun ved dit udtrykkelige samtykke. Du skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Dette sker løbende i registreringsproceduren.
 
Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand, og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, ligesom du selv har ret til indsigt i samtlige oplysninger, vi har registreret om dig. Vi opbevarer oplysningerne i 5 år.
 
Henvendelser i forbindelse med din brugerregistrering og persondataloven kan du rette til elsalg.dk
 
Der anvendes cookies og logdata på elsalg.dk. Dette gør det muligt for El-Salg og elsalg.dk at give dig de bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe El-Salg og elsalg.dk til hele tiden, at optimere elsalg.dk og din købsoplevelse på elsalg.dk. Ligeledes bliver det muligt, at målrette vores markedsføring, så de bedre at modsvare dine interesser og præferencer. En cookie er på ingen måde farlig for din computer, og kan ikke identificere dig som person, men kun genkende din computer. Vi bruger IKKE cookies til at differentiere prisen mellem de enkelte kunder. ALLE vores kunder får den samme gode pris.
 
Du kan se en oversigt over de cookies elsalg.dk placerer på din computer her
 
Disse cookies kan til enhver tid slettes i dine internetindstillinger.
 
I Internet Explorer kan du slette cookies ved at gå ind under menuen Funktioner -> Internetindstillinger -> klik på Slet under Browserdata
 
Dataansvarlig er elsalg.dk.
  • Kodeord opbevares krypteret med MD5.
  • Kreditkortoplysninger opbevares ikke.
  • Alt andet opbevares ukrypteret.
  • Kodeord transmitteres krypteret med MD5.
  • Kreditkortoplysninger transmitteres via PCI godkendt SSL kryptering.
  • Alle andre oplysninger sendes ukrypteret.
Gå til kurv