4smarts Chroma-Key Green Screen Sæt 3x2m Green Screen

4smarts Chroma-Key Green Screen Sæt 3x2m Green Screen

74600009250

Specifikationer:

  • Nem opsætning
  • Nem at tage med 
  • Lav flotte baggrunde
  • Mål: 3 x 2 meter

Levering 2-3 hverdage

249 kr.

Levering 2-3 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 2-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
249 kr.
-
+

4smarts Chroma-Key Green Screen Sæt

Forvandl dit hjem til en strand, en skyline eller et bjergpanorama under din optagelse. Chorma-Key Green Screen til ophængning sætter altid scenen perfekt for influencers, indholdsproducenter eller YouTubere.

Kreativ

Udtryk din kreativitet og sæt scenen perfekt under dit optagelse. Du kan nemt tilpasse din baggrund til din smag. Bland sammen med actionfyldte spilscener, eller vælg en smuk baggrund som en strand eller vartegn. Du bestemmer efter situationen og dine behov.

Hurtigt

Fastgør f.eks. den grønne skærm til dit klædeskab eller en gardinstang. De smarte, universelle holdeclips og øjerne til en gardinstang, som også er inkluderet i sættet, giver dig mulighed for at fastgøre Green Screen til ethvert ønsket sted.

Pasform

Fold skærmen ud til den passende størrelse, og du vil finde dig selv i de perfekte rammer for dine billeder, selv i det mindste rum.

Foldbar

Hvis du ikke længere har brug for Green Screen efter din video, kan du folde den op igen lige så hurtigt. De små dimensioner, når den er foldet, giver dig mulighed for bekvemt at opbevare skærmen, indtil næste gang du skal bruge den.

Generelt
Mærke4smarts
TypeStreaming