4smarts Selfie Stand LoomiPod Fold med lampe og fjernbetj. Selfie Stand

4smarts Selfie Stand LoomiPod Fold med lampe og fjernbetj. Selfie Stand

74600009350

Specifikationer:

  • Justerbar højde: 40 - 126 cm
  • LED-belysning på for- og bagside
  • Fjernbetjening med bluetooth
  • Kompakt og nem at opbevare

Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt

449 kr.

Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt

Vis flere muligheder
Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt Afhænger af tilvalg. Mere info
449 kr.
-
+

4smarts Selfie Stand LoomiPod Fold

Selfie Stand Fold fungerer som et selfielys, et stativ til dine optagelser eller endda som en skrivebordslampe. Ideel til influencers med flere behov.

Variabel

Juster LoomiPod Fold optimalt til enhver situation. Den forlængelige arm og den sofistikerede udfoldningsmekanisme kan få denne selfie stand til at stå ekstremt højt. Den når højder mellem 40 og 126 cm. Optimal til nærbilleder, mens du sidder eller står.

Oplysende

De praktiske LED-paneler på forsiden og bagsiden, indbygget i smartphoneholderen, oplyser dig under selfies, videoer eller endda dit skrivebord.

Fjernbetjening

Styr kameraet på din smartphone med Bluetooth-fjernbetjeningen.

Stabil

Men LoomiPod Fold er ikke kun velegnet til selfies og videooptagelser af dig. Du kan også bruge den til at optage unboxing-videoer eller tutorials. LED-belysningen sætter scenen i det rigtige lys, og den stabile holder sørger for, at din smartphone forbliver stabil og på det rigtige sted.

Roterbar

Optag i liggende såvel som stående format. Den drejelige smartphoneholder giver dig mulighed for fleksibelt at placere din smartphone i ethvert ønsket optageformat og tilpasser sig altid til dine individuelle behov.

Kompakt

Hvis du ikke har brug for LoomiPod Fold mere efter din video eller foto, kan du folde den op igen med blot et par trin. De kompakte dimensioner af den foldede LoomiPod giver dig mulighed for nemt at opbevare den eller tage den med dig.

Trådløst

Det indbyggede genopladelige batteri driver LoomiPod Fold og giver dig mulighed for at tage perfekte billeder og videoer overalt uden et kabel.

Generelt
Mærke4smarts
TypeStreaming