Mest populære produkter og kategorier fra AEG

AEG

Se alle produkter fra AEG her

Det hele startede med elektriske pærer

Historien om AEG går helt tilbage til år 1887, hvor virksomheden begyndte sin produktion af elektriske pærer. Det var således en stolt virksomhed, der i 2012 kunne fejre sig 125 års jubilæum. Siden de elektriske pærer har AEG produceret og leveret en lang række prisbelønnede produkter, da har haft stor betydning for omverdenens måde at leve på.
 
Den tyske entreprenør, Emil Rathenau, grundlagde i 1897 AEG i Berlin, som hurtigt blev kendt for både design, innovation og teknologi. I 1907 sluttede den dygtige arkitekt, Peter Behren, sig til virksomheden. Han byggede få år senere AEG’s turbinefabrik, som er én af de mest betydningsfulde bygninger i Tyskland. Behren arbejdede efter mottoet: ”Perfekt in form und funktion”, som har været tankegangen lige siden, og han blev i den forbindelse kendt som grundlæggeren af virksomhedsidentiteten. AEG har en designfilosofi, som skal sikre, at hvert eneste produkt er en fornøjelse at anvende samtidig med, at det præsterer optimalt og sikrer et perfekt resultat hver gang. Det handler således om at skabe husholdningsapparater, der kombinerer en fremragende ydelser med et fortræffeligt tysk design.

AEG var på forkant med sine ÖKO-apparater

Foruden at være forgænger på det grønne område, kunne AEG i 1913 præsentere deres første produkt, som blev fremstillet på samlebånd. Produktet var støvsugeren, som skabte en hurtig vækst i omsætningen. ÖKO-apparaterne blev i 1980’erne designet til at spare strøm samtidig med, at de gav de samme, perfekte resultater som tidligere. Apparaterne fik en mindeværdig promovering i naturlige omgivelser, hvorved virksomheden sætter nye standarder for energieffektivitet.
 
Innovation er således kernen i alt, hvad AEG foretager sig. Det er innovation, der skaber drivkraften og udviklingen bag de kendte opfindelser til hjemmet så som det første indbyggede køleskab og brugen af varmepumpeteknologi i tørretumblere. Virksomheden har således en stor interesse i banebrydende og bæredygtige produkter.
 
Dagen i dag modtager AEG stadig priser for deres innovative ideer og design. Den seneste pris blev erhvervet i 2012 for produkterne i virksomhedens ”Neue Kollektion”. Kollektionen er designet til at kunne integreres problemfrit i ethvert køkken og vandt hele ni designpriser i 2011. Herudover er kollektionen karakteriseret ved et stilrent design kombineret med den nyeste teknologi og enestående kvalitetsmaterialer. AEG har fokus på, at de forskellige produkter skaber den størst mulige glæde hos dig, og forbrugeren er altid i centrum!

Kvalitet er altafgørende

Hos AEG stræbes der altid efter perfektion uanset hvilke produkter, der er tale om. I forbindelse med udviklingen af deres AEG ProCombi dampovne og MaxiSense induktionskogeplader tog de således kulinariske eksperter med på råd for at skabe en så unik oplevelse og et så optimalt produkt som overhovedet muligt. For virksomheden handler det om hele tiden at overraske og inspirere med fremtidens produkter.
 
Kendetegnede for AEG er det store fokus på kvalitet, der er centrum i alt. Der er mellem 150-300 ingeniører og teknikere, der er i et tæt samarbejde med designere om at udforme og fremstille de ikoniske produkter samtidig med, at den tyske teknik fortsætter. Æstetisk, teknik og funktionalitet er tæt forbundet, og der bliver ikke gået på kompromis med nogle af delene. Kort sagt er blikket rettet mod en enkel og brugervenlig betjening, bæredygtige materialer og energieffektivitet.
 
 
 
 

 

 

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti