Klifoth A/S - Haslev

velkommen hos KLifoth i Haslev

I vores livstilsbutik kan man røre ved tingene. Ikke kun se dem i cyperspace. Det er samtidig klart, at vi ikke kan have alle leverandørernes varer. Så stor er vores butik trods alt ikke. Det vi har hjemme, har vi valgt ud. Men ofte kan vi bestille hjem efter vore kunders ønsker. Dog kan varer være udsolgt eller udgået af sortimentet.

Når det drejer sig om lamper og skærme kan det være vanskeligt i butikken at vælge. Derfor låner vi gerne ’med hjem’ – mod gebyr, som refunderes – så man i ro og mag kan gøre sig sine overvejelser.

Hos os findes ligeledes et meget stort udvalg af EL-artikler. Lige fra kaffemaskiner, elkedler, håndmixere til shavere og krøllejern. Og selvfølgelig mikro- og miniovne. Støvsugere kan vi også klare, hvor vi efter mange års erfaring har  vore præferencer.

Hos os går man aldrig forgæves efter en støvsugerpose. Selvom vi ikke har solgt det pågældende mærke, kan vi altid skaffe poser – inden for en uge.

Vi glæder os til at byde indenfor i Haslev – i ’smørhullet’ mellem Ringsted, Køge og Næstved. Og tag bare din gamle lampe under armen. Så finder vi den helt rigtige skærm fra en af vore fem skærmleverandører. Og hvis kaffemaskinen eller støvsugeren strejker er hjælpen tæt på: Vi har både vor eget reparationsværksted og en ny på lager
 

Åbningstider
Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 10:00 - 17:30
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Kontakt

Klifoth A/S

Jernbanegade 19
4690 Haslev
Tlf.: 56 31 20 79
Fax: 56 31 43 95
Mail: butik@klifoth.dk

Tilbage til oversigt
Gå til kurv