ANTIDARK Companion T1 støvet grøn Bordlampe portable

ANTIDARK Companion T1 støvet grøn Bordlampe portable

90400002080

Specifikationer:

  • Indbygget 3W LED
  • H:27 cm - Ø12,5 cm
  • Dæmpbar
  • Drifstid: op til 20 timer på 20%
  • Oplades med USB kabel

Levering 1-3 hverdage

899 kr.
Energy label

Levering 1-3 hverdage

-
+

ANTIDARK Companion T1 batteri bordlampe

Companion T1 er ideel til at skabe en hyggelig og afslappet stemning i hjemmet, især i områder, hvor der ikke er stikkontakter i nærheden, da det er en genopladelig batterilampe, der ikke kræver strøm, når den er opladet.

Lampen fås i fire farver: dusty green, grey, black og white. Disse farver er valgt for at matche forskellige indretningsstile og personlige præferencer. Den dusty green farve er perfekt til at skabe en naturinspireret og rolig atmosfære, mens den grå farve passer godt til en moderne og elegant stil. Den sorte farve er tidløs og passer godt til enhver indretningsstil, mens den hvide farve giver en frisk og lys følelse.

En batterilampe, der kan oplades, er en alsidig og praktisk belysningsløsning til hjemmet, kontoret eller cafeen. Companion T1 er designet til at være bærbare og lette at bruge uden behov for ledninger eller stikkontakter.

En af fordelene ved en batterilampe er, at den kan bruges i områder uden adgang til strøm. Det gør det også nemmere at rydde op eller flytte rundt på møbler i rummet uden at skulle tænke på placeringen af en stikkontakt.

Batterilampen er let at oplade med en USB-kabel. Opladningstiden er 5 timer. Nederst på lampen ses et rødt lys, som indikerer, at lampen oplades. Når den lyser grøn, er lampen fuld opladet.

Lampen er dæmpbar og når den er på fuld styrke, er batteritiden 8 timer, er den dæmpet til kun 20% kan batteriet holde 20 timer.

Lampen tændes ved at trykke on on/off touch knappen. Holdes fingeren på touch-knappen, dæmpes lyset.

Energy label
Generelt
SerienavnCompanion
LedningIngen ledning
DesignerAntidark
EnergiklasseG
FatningLED
Indbygget LedJa
Indbygget LysdæmperJa
FarveStøvet Grøn
MaterialeAluminium
MærkeAntidark
Lyskilde MedfølgerJa
TypeLED
Farvetemperatur3000 K
Lumen194
Produkt Diameter (cm)12.5
Højde (cm)27
Energy label