ANTIDARK PALLA DOBB. C290 TITANIUM DTW LED MINI Loftslampe

ANTIDARK PALLA DOBB. C290 TITANIUM DTW LED MINI Loftslampe

90400002330

Specifikationer:

  • Indbygget LED 18.6W
  • H: 10,5 cm - B: 21 cm
  • Dæmpbar
  • Lysfarve: 1800-3000 K  
  • Aluminiums base med opal glas

Levering 1-3 hverdage

1.699 kr.

Levering 1-3 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
1.699 kr.
-
+

ANTIDARK Palla C290 loftlampe

Palla er en betagende serie af kugleformede lamper skabt af opalglas. Lamperne findes i flere forskellige designs og størrelser, og bidrager med et eksklusivt og sofistikeret look i indretningen. Samtidig er de enkle og tidløse, og kan derfor let integreres i eksisterende rum.

Palla Mini C290 – En lille double glaslampe med flere muligheder
Den mindste double glaslampe i serien er Palla Mini C290. Lampen kan både bruges som loftlampe og væglampe, hvilket giver mange muligheder for anvendelse i boligen.

Denne lille double glaslampe egner sig godt som loftlampe i entreen, hvor den vil bidrage med et behageligt og indbydende lys i boligens første rum. Den vil også træde smukt i karakter som væglampe i stuens hyggekrog eller du kan bruge den til at skabe ekstra lys på det store badeværelse.

Palla Mini C290 er et lille kunstværk i sig selv, men den kan også bruges flere sammen, eksempelvis i en lang gang, eller kombineres på tværs af modeller for at skabe et personligt og sammenhængende udtryk gennem boligen.

Palla-serien er gennemtænkt ned i de mindste detaljer. Også når det kommer til belysningen. Det matterede glas medvirker til et behageligt diffust lys, der ikke blænder og skaber en god atmosfære. Lamperne er konstrueret, så der ikke opstår skygger og lyset spredes smukt på hele glasfladen.

Palla Mini C290 er en dæmpbar glaslampe og har DTW funktion, så du både kan tilpasse lysstyrke og farvetemperatur til behov, aktivitet og stemning.

De kugleformede glaslamper er monteret på en base i aluminium, som skaber en elegant kontrast til det fine glas. Basen fås i messing og titanium, så du har mulighed for at matche din personlige stil.
Generelt
SerienavnPalla
LedningIngen ledning
DesignerAntidark
FatningLED
Indbygget LedJa
Indbygget LysdæmperJa
FarveTitanium
MaterialeAluminium
MærkeAntidark
Lyskilde MedfølgerJa
TypeLED
Farvetemperatur1800-3000 K
Lumen1028
Produkt Diameter (cm)21.5
Højde (cm)10.5