ANTIDARK PALLA P135 DTW TITANIUM LED Pendel

ANTIDARK PALLA P135 DTW TITANIUM LED Pendel

90400002350

Specifikationer:

  • Indbygget LED 9.7W
  • H: 14,5 cm - Ø13,5 cm
  • Dæmpbar
  • Lysfarve: 1800-3000 K
  • 3 meter stof ledning
  • Aluminiums base med opal glas

Levering 1-3 hverdage

999 kr.

Levering 1-3 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
999 kr.
-
+

ANTIDARK Palla P135 pendel

Palla er en fortryllende serie af runde lamper fremstillet i opalglas, der kommer i flere størrelser og designs. Seriens udtryk er både sofistikeret og eksklusivt, samtidigt med at det har en tidløs og enkel charme, hvilket gør den let at integrere i eksisterende rum.

Palla pendel – en glaspendel med muligheder
Palla P135 er seriens smukke pendel med en glaskugle på 13,5 cm. Den elegante glaspendel er ideel at have hængende over spisebordet, hvor den vil skabe en behagelig atmosfære omkring hjemmets samlingspunkt.

Derudover er den oplagt over mødebordet, en lang skænk, i en klynge i stuens hyggekrog eller som par over køkkenøen. Der er mange anvendelsesmuligheder.

Palla er en gennemtestet serie ned i mindste detaljer med lys i høj kvalitet. Den matterede glasskærm sikrer et diffust lys, der ikke blænder og der skabes derved en behagelig atmosfære. Serien er konstrueret, så lyset spredes smukt på hele glasfladen, uden at der opstår skygger.

Den smukke glaspendel er dæmpbar og har Dim to Warm funktion. Du kan derfor tilpasse lysstyrken og justere mellem varmt og koldt lys alt efter behov, aktivitet og stemning.

Den kugleformede glasskærm er monteret på en aluminiums base, der giver en elegant kontrast til det rolige glas. Basen kan vælges i titanium og messing, der hver giver et unikt udtryk.
Generelt
SerienavnPalla
LedningStof ledning
DesignerAntidark
FatningLED
Indbygget LedJa
Indbygget LysdæmperJa
FarveOpal/titanium
MaterialeAluminium
MærkeAntidark
Lyskilde MedfølgerJa
TypeLED
Farvetemperatur1800-3000 K
Lumen824
Bredde (cm)13,5
Produkt Diameter (cm)13.5
Højde (cm)14.5