Bestil de nye Apple-produkter allerede nu!

Vær blandt de første til at modtage et eller flere af dine nye Apple produkter - iPhones, AirPods eller Apple Watches. Læg varen i kurven, og gennemfør betalingen. Vi sender varen så snart de rammer vores lager, og trækker selvfølgelig ikke pengene før vi afsender din pakke.

Find og bestil dine nye Apple produkter på webshoppen!

 

Apple iPhone 14 Pro

 

Apple iPhone 14 Pro Max

 

Løftet til et helt nyt lydniveau

AirPods Pro er blevet rede­signet for at kunne skabe endnu rigere lydoplevelser. Aktiv støjreduktion og adaptiv transparent lyd reducerer nu mærkbart mere støj fra om­givel­serne. Rumlig lyd muliggør fordybelse på et enestående personligt niveau. Touch-betjening lader dig justere lydstyrken med et enkelt strøg. Og batteriets ydeevne er kommet helt op på 6 timers batteritid på en enkelt opladning.

Reserver Apple AirPods Pro 2022 her

Alt det wauw, du ønsker dig. For mindre

Essentielle funktioner, der hjælper dig med at være aktiv, sund, sikker og forbundet.

  • Op til 20 % hurtigere end den forrige Apple Watch SE-model
  • Avancerede sikkerhedsfunktioner som Faldregistering, Nødopkald SOS og Registrering af ulykke
  • Forbedret træningsapp med mere avancerede måder at træne på

Reserver Apple Watch SE 2022 her

Apple Watch SE 2022

 

Apple Watch Series 8

 

Fremtiden ser sund ud

Apple Watch Series 8 har avancerede sundhedssensorer og apps, som du kan bruge til at tage et EKG, måle pulsen og iltniveauet i dit blod samt følge temperaturændringer for at få detaljeret indsigt i din menstruationscyklus. Registrering af ulykke, registrering af søvnstadier og avancerede målinger fra træning hjælper dig med at være aktiv, sund, sikker og forbundet.

Reserver Apple Watch Serie 8 her

Apple Watch Ultra - Et grænsesøgende ur

Mød det mest robuste og avan­cerede Apple Watch nogen­sinde. Med det nye Apple Watch Ultra får du en robust urkasse i titanium, præcisions-GPS med dobbeltfrekvens og op til 36 timers batteritid. Apple Watch Ultra er de­signet til at kunne holde til ekstreme miljøer, temperaturer og stigninger i terrænet. Men uret er også et ur, du kan bruge i hverdagen. Det har alle de funktioner, du skal bruge for at være forbundet, aktiv og sund.

Reserver Apple Watch Ultra her

Apple Watch Ultra