ASKO DBI344ID.W Opvaskemaskine til indbygning

ASKO DBI344ID.W Opvaskemaskine til indbygning

03700001380

Specifikationer:

 • Antal kuverter: 14
 • Bestikbakke: Ja
 • Lydniveau dB(A): 42
 • Energiklasse: B
Delbetaling
880 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 8.795 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 880 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.795 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Levering 1-3 hverdage

8.795 kr.
Energy label

Levering 1-3 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
Energy label
8.795 kr.
-
+
 • SCS - Super Cleaning System
  Skyl opvasken. Rengør det indvendige, inklusive filteret. Vælg et godt program. Hvor mange trin er det? Et - og det er Super Cleaning System - eller en god opfindelse.
 • 8 Stål
  Intet andet materiale holder så længe som stål. Og ingen andre opvaskemaskiner har så mange detaljer lavet af stål i stedet for plast som ASKO-opvaskemaskiner. Faktisk er otte vigtige komponenter i opvaskemaskiner fremstillet af stål af høj kvalitet i stedet for plast: beholderen, læssehylderne, sprøjterøret, sprøjtearmene, siene, den udvendige bund, fødderne og den indvendige dør. Ved at bruge mere stål og mindre plastik holder maskinerne længere.
 • Turbo kombitørring
  Turbo Combi Drying drager fordel af både det innovative Turbo Drying-system og naturlig tørring med tør indendørsluft. Turbo Drying-systemet starter tørreprocessen, hvorefter døren automatisk åbnes for at afslutte tørringen med indendørs luft.
 • Aqua Safe-system
  Aqua Safe er et avanceret vandsikkerhedssystem, der omfatter både en robust konstruktion som PEX-slange og sømsvejset rustfri beholder samt smarte systemer som antiblokeringsafløbspumpe, Aqua Detect-sensor og standby-vandbeskyttelse. Få tætningspunkter uden for beholderen Svejset beholder i rustfrit stål Vandtæt udvendig bund Udvendig flyder Aqua Detect-sensor Standby-vandbeskyttelse PEX-indløbsslange Maksimal tid til vandindtag Lys- og lydalarm Antiblokering af afløbspumpe Sikkerhedsindløbsventil.
 • Flexiracks
  ASKO Flexiracks er fremstillet af robust, nylonbelagt stål og kan nemt justeres i forskellige højder, afhængigt af hvilken type last du har.
 • XL-opvaskemaskiner
  XL-opvaskemaskiner har en læssehøjde på 54 cm. Kombineret med det smarte stativsystem i fire niveauer er belastningen 40 % større, og der er utallige muligheder for at få det hele til at passe ind.
 • Hygiejneprogram
  Hygiejneprogrammet vasker og skyller ved 70°C og er perfekt til sutteflasker, skærebrætter og glas til din hjemmelavede marmelade.
 • Selvrensende
  ASKOs opvaskemaskiner har et selvrensende program, der sikrer, at alle vitale dele bliver grundigt rengjort. Brug et anbefalet rengøringsmiddel og programmet regelmæssigt for at få et godt resultat.
 • Øverste bakke til bestik
  Den øverste bakke til bestik og køkkenredskaber er placeret lige under opvaskemaskinens tag. Den har sin egen sprayarm og er nem at fjerne, så den er nem at fylde og tømme. Med Instant Lift-funktionen kan du nemt justere højden på den øverste bestikbakke.
 • Tidsprogram
  Når du har brug for rene tallerkener i en fart, skal du bare fortælle maskinen, hvor snavset opvasken er, og hvor meget tid du har. Programmet tilpasser derefter vask og skylning, så det passer til dine behov.
 • Børsteløs motor
  En børsteløs motor er ikke kun mere støjsvag og pålidelig. Den bruger også mindre energi. Du ønsker, at din opvaskemaskine skal fungere for evigt.
 • Hastighedstilstand
  Når du har brug for at få gjort rent i en fart, er Speed-tilstanden nyttig. Den sparer 50% af den normale tid ved at bruge mere vand og øge opvarmningen.
 • Nat-tilstand
  Nattilstand reducerer støjen med 2 dB takket være lavere tryk i sprøjtearmen. Perfekt om natten eller i et hus med et åbent opholdsområde.
 • Hurtig vask
  Quick Wash-programmet vasker let snavsede glas, karafler, kaffekopper osv. effektivt og efterlader dit køkkengrej så pletfrit, som du ønsker, det skal være.
 • Skyl og hold
  Med programmet Skyl og hold kan du undgå indtørrede madrester, mens du venter på, at opvaskemaskinen bliver fyldt helt op. Sparer tid og energi i længden.
 • Aqua-niveau-sensor
  Aqua Level Sensor sikrer den nøjagtige mængde vand. Hvis f.eks. en plastikskål vælter og er fyldt med vand, tilføjer sensoren automatisk ekstra vand til processen for et førsteklasses rengøringsresultat.
 • Aqua Detect-sensor
  Aqua Detect-sensoren overvåger indløbsventilerne og vandniveauet, mens maskinen kører. Af sikkerhedsmæssige årsager er afløbspumpens kapacitet fem gange så stor som indløbsventilens.
 • Power Zone Bestik
  Power Zone Cutlery er en særlig sprøjtezone med dyse til bestikkurven, som gør dit bestik blændende rent. Og der er en lignende dyse til knivkurven.
 • Sikker for børn
  For at forhindre små fingre i at starte opvaskemaskinen gør Kid Safe det nemt at låse kontrolpanelet. Det forhindrer også, at indstillingerne ændres ved en fejl.
 • Anti-sifon
  For fuldt integrerede opvaskemaskiner holder Anti-siphon-løsningen sikkert vandet inde i maskinen. Det er især vigtigt, hvis opvaskemaskinen er placeret over gulvniveau.
 • Øjeblikkelig løft
  Instant Lift-højdejusteringssystemet gør det muligt at frigøre mellem 40 og 58 mm i den øverste kurv. En enkel og fleksibel måde at få plads til det hele på.
 • 9 sprøjtezoner
  ASKO's spraysystem består af 9 effektive sprayzoner, der sikrer en helt ren last. I det nederste stativ er der tre powerzoner til at tage sig af snavsede dele.
 • 3-niveau kurv
  ASKOs stativsystem med tre niveauer giver dig mulighed for at optimere belastningen. Fjern, juster, fold og flyt stativerne, pin-rækkerne og bestikkurven, så de opfylder alle dine behov.
 • Teleskopiske skinner
  ASKO bruger teleskopskinner med kuglelejer til at få stativerne til at glide jævnt og stille. For nem af- og pålæsning kan du også tage hele stativet ud.
 • 3 sprøjtearme
  Teknikken med 3 sprøjtearme når ud i alle hjørner, og med 10 meget effektive sprøjtezoner kan intet snavs undslippe. Ikke engang din lasagneform.
 • 14 - lastekapacitet
  Inspireret af hverdagen. Målet er, at disse produkter skal gøre din hverdag enklere. Derfor har man udviklet markedets største og mest fleksible kurvesystem. Denne gang blev det nøje undersøgt, hvad folk egentlig putter i deres opvaskemaskiner. Derefter blev den erhvervede viden omsat til en række unikke, innovative og praktiske kurveløsninger.
 • Pop ud-dør
  Når et program er færdigt, åbner Door Pop-Out-funktionen automatisk opvaskemaskinens låge for at fjerne dampen indeni.
 • Knivholdere
  Knive er følsomme ting, og det er fingre også. Derfor gør vi alt for at beskytte dem. Knivholderen er ekstra dyb, så knivene forbliver stabile under hele vaskecyklussen. Der er knivholdere på tre niveauer: i den midterste kurv, i den øverste kurv og i den øverste kurv. Et rent snit var garanteret.
 • Glashylde med flere positioner
  Multi position glass rack er et meget praktisk stativ, der kan monteres i tre forskellige positioner - alt afhængigt af dine behov.
 • Fokuspunkter
  Når man åbner lågen til en opvaskemaskine, kan man få øjnene op for et par ting. Det første, der fanger opmærksomheden, er måske det lækre stål. Derefter kan det være en af maskinens mange smarte funktioner. Disse er fremhævet med en farve, der efterligner de måder, hvorpå naturen sætter fokus på tingene. Når døren lukkes, kommer maskinen tilbage på sin plads - hvor den ikke konkurrerer om plads eller opmærksomhed - i stedet skaber den rummet.
 • Justerbare effektzoner
  For at gøre et allerede kraftfuldt rengøringssystem endnu mere kraftfuldt blev der skabt to justerbare "power zones" med to forskellige sprøjtemønstre. Powerzonerne producerer enten en koncentreret, hård højtryksstråle til ekstra opvaskekraft på høje, smalle genstande som flasker og vaser, eller en bredere spray til større tallerkener, gryder og pander. Der er også en "brofunktion", hvor begge effektzoner er indstillet til den brede stråle til meget store tallerkener eller redskaber. Powerzonerne betjenes manuelt, så når du ikke har brug for dem, skal du bare slukke for dem.
Energy label
Generelt
TypeLCD-display
BaljematerialeRustfrit stål
StativmaterialeRustfrit stål
SikkerhedsegenskaberAquaSafe, AquaDetect sensor, ChildLock, Anti-leakage System,
Hjul & nivelleringJusterbare bagfødder
OverensstemmelsesstandarderDirective 2019/2017/EU
Inkluderet tilbehørVandforsyningsslange ¦ Drænslange ¦ Strømbeskyttelsesplade
Energiforbrug pr. cyklus0.64 kWt
Øko-programs energiforbrug (EPEC)64 kWt per 100 cyklusser
Økoprogram-vandforbrug (EPWC)9.2 liter per cyklus
VandforbindelseVarm & kold
BestikbakkeJa
FarveHvid
Lydniveau dB(A)42
Antal kuverter14
MærkeASKO
Vandforbrug pr. cyklus9,2
Varighed af Eco-programmet (timer/minutter)03:15
Klasse for støjudledningB
Energiforbrug pr. 100 cykler (ECO)64
ProdukttypeOpvaskemaskine
EnergiklasseB
Øko-program vurderet kapacitet14
Antal stativer3
Standard rengøringscyklusEco
Varighed af Øko-program195 min.
Støjniveau (Øko-program)42 dB(A) med reference til 1 pW
Støjklasse (Øko-program)B
ModelTil indbygning
InstallationstypeUndermonteret
HåndtagsdesignIntegreret
Antal vaskearme3
Specialprogrammer og mulighederHurtigvask, intensiv vask, Rinse & Hold, økovask, universal,
Specielle FunktionerSuper Cleaning System, vand blødnings system, auto-åben dør,
TimerJa
KontrollokationFrontpanel
Timer-indstillingsegenskaberTidsnedsættelse med timer, program ending audible signal
Makimum Tidsnedsættelse med tidsur24 timer
IndikatorerAfspændingsmiddel, salt, program slut, indikator for restere
Strømforbrug1900 W
Forbliv tændt-tilstand for strømforbrug0.49 W
Spænding220 - 240 V / 50 Hz
Ledningslængde1.73 m
Bredde (forsendelse)64 cm
Dybde (forsendelse)68 cm
Højde (forsendelse)89 cm
Vægt (forsendelse)46.5 kg
Indbygningsbredde (cm)60
Indbygningsdybde (cm)55.5
Indbygningshøjde (cm)82
Bredde (cm)59.6
Dybde (cm)55.4
Højde (cm)81,9
Vægt (kg)43.5 kg
Dimensions detaljerDybde med dør åben: 119.1 cm
Øvre stativStativhåndtag, knivstativ, Premium, fleksibel, teleskopiske
Nedre stativStativhåndtag, Premium, bestikkurv, foldbar række af pigge
Tredje stativJusterbar højde, stativhåndtag, aftagelig
Garantibeskrivelse5 år med produktregistrering
Energy label