ASKO W2086C.W/3 Frontbetjent vaskemaskine

ASKO W2086C.W/3 Frontbetjent vaskemaskine

03700001620

Specifikationer:

 • Kapacitet (kg): 8
 • Omdrejninger pr. min: 1600
 • Motortype: Kulfri
 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug pr. 100 vaskecykler (kWh): 47
Delbetaling
1.150 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 11.495 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 1.150 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Levering 1-3 hverdage

11.495 kr.
Energy label

Levering 1-3 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
Energy label
11.495 kr.
-
+
 • Tætning af stål
  Gummibælge nedbrydes med tiden og opsamler snavs. Eliminering af gummibælgen sikrer en hygiejnisk vask og lækagefri dør. Takket være den store Steel Seal-åbning er den også mere tilgængelig.
 • Quattro-konstruktion
  Quattro-konstruktionen består af fire støddæmpere, som overfører tromlevibrationer til bundpladen. Hele konstruktionen er monteret inde i kabinettet, hvilket forhindrer yderligere vibrationer. Chokerende smart.
 • Aktiv tromle
  Med Active Drum flytter de timeglasformede, aftagelige løftere og den skråtstillede tromle vasketøjet til tromlens midte for at reducere sliddet på stoffet. Snavs fjernes via større huller i kanten.
 • Doseringsassistent
  Start Dose Assist-funktionen, og slip for at bekymre dig om at bruge den rigtige mængde vaskemiddel. I stedet for at kæmpe selv, kan du lade vaskemaskinen måle præcis den rigtige vaskemiddeldosis. ASKOs vaskemaskiner med Dose Assist-funktionen giver dig den korrekte mængde vaskemiddel baseret på vaskemængde, smudsgrad, vandets hårdhed, programtype og temperatur. Den perfekte dosis hver gang og ikke mere overdosering.
 • Quick Pro-program
  Quick Pro-programmet er til dem, der synes, at vaskemaskiner er for langsomme. Programmet er stadig højtydende, men bruger skånsom tumbling og en lavere centrifugeringshastighed og er færdigt inden for en time.
 • Super skylning
  Superskyl-funktionen tilføjer to ekstra skyllecyklusser til det valgte program. Det kan være særligt nyttigt, hvis du har følsom hud og/eller blødt vand.
 • Anti-krøl
  Anti-krøl-funktionen tumler vasketøjet skånsomt med færre rynker til følge. Vær skånsom over for dit tøj, og spar tid på strygningen.
 • Aqua Safe
  Aqua Safe er et avanceret vandsikkerhedssystem, der omfatter både en robust konstruktion som PEX-slange og sømsvejset rustfri beholder samt smarte systemer som antiblokering af afløbspumpe, Aqua Detect-sensor og standby-vandbeskyttelse. Stålforsegling - dørforsegling uden gummibælg Inder- og ydertromle i rustfrit stål Beskyttelse mod vandoverfyldning Anti Block afløbspumpe PEX indløbsslange Maksimal tid til vandindtag.
 • Auto-program
  Autoprogrammet optimerer vasketiden og antallet af skylninger afhængigt af fyldning og hvilket program du vælger. Du kan vaske mindre fyldning uden at få dårlig samvittighed. Du skal bare aktivere programmet.
 • Børsteløs motor
  ASKO-vaskemaskiner har børsteløse motorer for at holde støjniveauet nede selv ved de højeste centrifugeringshastigheder. De højeffektive motorer med lang levetid giver mulighed for at udvikle programmer, der matcher ethvert behov.
 • Baggavl i støbejern
  ASKO forstærker og stabiliserer vaskemaskinerne med en robust baggavl i støbejern. Det giver en mere robust og støjsvag drift og en længere levetid.
 • Mørk vask
  Specialprogrammerne til mørk vask bruger ekstra skylninger, lav mekanisk påvirkning og lave centrifugeringshastigheder, så der ikke bliver vaskemiddel på dit mørke yndlingstøj.
 • Program til tromlerengøring
  Hvis du bruger tromlerenseprogrammet regelmæssigt, bevarer det vasketøjets friskhed og forlænger din vaskemaskines levetid. Én knap, to fordele.
 • Universelt program
  Universalprogrammet tager sig af dit daglige vasketøj ved automatisk at justere vandstand og varighed afhængigt af fyldning. Fordi hver dag skal være den bedste dag.
 • Grøn tilstand
  Grøn tilstand sparer både vand og energi, da hvert trin i programmet forlænges for at reducere energiforbruget. Perfekt til alle, der går op i at spare både energi og vand.
 • Tungt program
  Heavy-programmet tager sig af store pletter og fast snavs. Det bruger høj mekanisk påvirkning og en grundig skylleprocedure. Ekstra centrifugering fjerner alt opløst snavs. Pletfri på ingen tid.
 • Sikker for børn
  Hold dine børn i sikkerhed ved at låse kontrolpanelet. Det forhindrer, at maskinen startes ved et uheld. Bedre at være på den sikre side!
 • Mix/Synthethic-program
  Programmet Mix/Synthethic til let snavsede blandede stoffer og bomuld er hurtigere end programmerne Everyday wash og Standard cotton. Det bruger lavere hastighed ved centrifugering for at reducere rynker.
 • Hurtigt program
  Brug Quick-programmet til en hurtig opsamling. Programmet er begrænset til visse temperaturer og er hurtigere takket være den lavere temperatur og lettere belastning.
 • Aftagelige løftere
  Det skal være nemt at holde dine apparater i god form. Alle ASKO-vaskemaskiner har let aftagelige løftere for at sikre, at intet sætter sig fast. Så enkelt er det.
 • Skylleprogram
  Brug skylleprogrammet til at få friskheden tilbage i dit yndlingstøj. En grundig skylning efterfulgt af en kort centrifugering gør det helt frisk igen.
 • Sensi Save
  Sensi Save reducerer det miljømæssige fodaftryk ved at beregne, hvor meget vand og energi hver vask kræver. Den optimerede vaskecyklus sparer også din dyrebare tid. Det giver mening, ikke?
 • Hastighedstilstand
  Når du vælger Speed-tilstand, vil vaskemaskinen levere perfekte vaske- og skylleresultater på kortere tid end normalt. For at opnå dette tilføjes der både mere vand og mere energi til vaskecyklussen.
 • Centrifugeringsprogram
  Brug Spin-programmet til at centrifugere vandet ud af noget for at få det til at tørre hurtigere.
 • Bomuldsprogram
  Bomuldsprogrammet er det mest effektive program til vask af bomuld. Programmet er skræddersyet til vasketøj med synligt snavs og/eller lette pletter og tilpasser vandstand og tørretid til tøjet.
 • Tidsprogram
  Brug Time-programmet til at optimere en vask afhængigt af, hvor lang tid du har. En smart måde at få rent tøj på i en fart.
 • Hånd- og uldvaskeprogrammer
  Med hånd- og uldvaskeprogrammerne vaskes sart tøj ved 40°C, før det centrifugeres kortvarigt ved lav hastighed.
Energy label
Generelt
TypeLCD-display
TeknologiFSTN
SikkerhedsegenskaberKontrollås, beskyttelse mod overophedning, nøddøråbning, Ant
Hjul & nivelleringJusterbare fødder
OverensstemmelsesstandarderISO 14001, Directive 2019/2014
Inkluderet tilbehørPEX-vandindtagsslange ¦ Drænslange
Energiforbrug pr. cyklus0.471 kWt
Vægtet energiforbrug (vaskecyklus)47 kWt per 100 cyklusser
Vægtet energiforbrug (komplet cyklus)Per 100 cyklusser
Vægtet vandforbrug (vaskecyklus)48 liter
VandforbindelseCold
Automatisk sæbedoseringNej
Kapacitet (kg)8
FarveHvid
Energiforbrug pr. 100 vaskecykler (kWh)47
Vandforbrug pr. vaskecyklus48
MotortypeKulfri
MærkeASKO
ProdukttypeVaskemaskine - frontbetjening
Ladningskapacitet8 kg
EnergiklasseA
Standard vaskeprogramEco 40-60
Varighed af Øko 40-60-program (vaskecyklus)199 min.
CentrifugeringsklasseA
Omdrejninger pr. min1600
Resterende fugtighed44%
Støjniveau (spin)76 dB(A)
Støjklasse (dreje)B
FormfaktorFritstående
Døråbningsvinkel110 grad(er)
Døråbningsdiameter31 cm
StabelbarJa
VibrationsreduktionJa
Out-Of-Balance detektionJa
VandkildeFyldslange
Oplysninger om programtid199 min. - vask - fuld last ¦ 150 min. - vask - delvis last
YderfarveHvid
Vasketromlekapacitet60 liter
TromlematerialeRustfrit stål
TromlefunktionerActive-tromle
Antal programmer16
VaskeoptimeringdosageAssist
FunktionerSteel Seal
KontrolelementerDrejeskive
KontrollokationFrontpanel
Makimum Tidsnedsættelse med tidsur24 timer
IndikatorerIndikator for resterende tid
Strømforbrug2200 W
Slukket-tilstand for strømforbrug0.3 W
Forbliv tændt-tilstand for strømforbrug0.3 W
Spænding220 - 240 V / 50 Hz
Ledningslængde2.1 m
StiktypeEuro
Bredde (forsendelse)64 cm
Dybde (forsendelse)66.1 cm
Højde (forsendelse)92 cm
Vægt (forsendelse)78.2 kg
Bredde (cm)59.5
Dybde (cm)58.5
Højde (cm)85
Vægt (kg)75 kg
Dimensions detaljerDybde med åben dør på 110 grader 94.2 cm
Garantibeskrivelse5 år med produktregistrering
Særlige programmerForvask, bomuld, intensiv vask, let vedligeholdelse, automat
Energy label