ASKO WMC 8947 PI.S Vaskemaskine

ASKO WMC 8947 PI.S Vaskemaskine

03700729610

Specifikationer:

 • Centrifugeringsklasse: B
 • Energiklasse: B
 • Farve: Rustfrit stål
 • Kapacitet (kg): 9
 • Mærke: ASKO
Delbetaling
3.400 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 33.995 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 3.400 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 33.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt

33.995 kr.
Energy label

Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt

Vis flere muligheder
Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt Afhænger af tilvalg. Mere info
Energy label
33.995 kr.
-
+

Vaskemaskinen fra ASKO’s professionelle sortiment har den unikke Quattro Construction, hygiejnisk Steel Seal-låge og i alt 25 programmer, hvoraf 10 kan tilpasses fuldt ud, hvilket sikrer et perfekt vaskeresultat til alle slags virksomheder. Tromlen har en volumen på 80 liter og en kapacitet på 9 kg. Takket være Quattro Construction er centrifugering ved 1400 omdrejninger i minuttet næsten helt fri for vibrationer, med en restfugtighed på 49 %. Den er udstyret med en stærk og pålidelig BLDC-motor og har en elementeffekt på 7 kW (3 ph/16 A).

 • Desinfektionsprogram
  ASKO’s professionelle vaskemaskiner er udstyret med særlige desinfektionsprogrammer, der opfylder sundhedsmyndighedernes strenge krav. Dette opnås med en høj elementeffekt og et varmesystem, der sikrer, at de udvalgte temperaturer opnås og holdes for at sikre desinfektion. ASKO’s desinfektionsprogrammer har en effektiv forvask, der opløser og fjerner alle proteinerne, før temperaturen hæves under hovedvasken.
 • Moppeprogrammer - rengøringsvirksomheder
  ASKO’s specialudviklede moppeprogram passer ekstra godt på dit rengøringsudstyr. En effektiv kold forvask fjerner større skidtrester som grus og småsten før den effektive hovedvask.
 • Quattro Construction
  Centrifugeringer uden vibrationer Den ydre tromle hviler på fire stærke støddæmpere, der er fastgjort til stålbundpladen. Hele konstruktionen er placeret inde i maskinen, og centrifugering ved høj hastighed kan gøres næsten fri for vibrationer. Quattro Construction-systemet er ekstremt holdbart og forlænger hele maskinens levetid. Den ydre tromle hviler på fire understøttende støddæmpere, fastgjort til en stålplade. Hele konstruktionen er inde i kabinettet, og centrifugering med op til 1600 omdr./min kan udføres stort set uden vibrationer. Quattro Construction-systemet er ekstremt holdbart og forlænger hele maskinens levetid. Indvendig og udvendig tromle i rustfrit stål.
 • Professionelt lågesystem - gør det nemt at fylde og tømme maskinen
  Dørfunktionen er vigtig for en vaskemaskine, og med det rigtige design gør den en stor forskel. Derfor har ASKO brugt ekstra energi på at designe et unikt dørsystem. Lågen kan åbne 180 grader, hvilket gør det muligt at anbringe vasketøjskurven tæt på maskinen. Takket være Steel Seal-konstruktionen uden gummibælge er det lettere end nogensinde før at fylde og tømme vaskemaskinen, og med ASKO’s nye smarte låsesystem genbruger du energien fra åbningen af lågen, når du lukker den. Bare giv den et lille skub i den rigtige retning, og den lukker så let som ingenting.
 • Active drum
  Perfekt udformet Active Drum ASKO tager os af dit tøj ved at tage os af detaljerne. ASKO har en unik tromleform og hulmønster i tromlen, der giver dybdegående og skånsom rengøring. ASKO kalder det Active Drum. Du kalder det perfekt rent vasketøj. Active Drum-test: ASKO tilføjede 23,6 gram grus og startede en normal vaskecyklus. Efter vask blev den resterende grus opsamlet, fotograferet og vejet. Den resterende grus fra tromlen var 0,6 g, hvilket kun er 2,7% af den oprindelige vægt.
 • Yderste tromle i rustfrit stål
  Den yderste tromle i en ASKO Professional vaskemaskine er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål. Hvorfor? Fordi det er hårdere, er i en højere kvalitet og giver dig mulighed for at vaske ved højere temperaturer og centrifugere ved højere hastighed. Top- og frontpladerne er også fremstillet af rustfrit stål.
 • Tilslutning til varmt og koldt vand
  ASKO Professional vaskemaskiner kan tilsluttes både koldt og varmt vand. Tilslutning til varmt vand forkorter vaskecyklussen og sænker energiforbruget i din vaskemaskine. Du opnår et optimalt resultat ved at bruge vand med en temperatur på 65 ºC.
 • Tilslutning til afløb
  Din professionelle vaskemaskine fra ASKO fås med enten afløbspumpe eller afløbsventil. En afløbsventil foretrækkes i krævende miljøer, hvilket reducerer programtiden, fordi tromlen hurtigere kan tømmes for vand, samtidig med at større skidtrester som grus og småsten lettere kan passere sammenlignet med en afløbspumpe.
 • Betjeningsfunktion
  ASKO ved, du har andet at lave end at sætte dig ind i dine hvidevarers komplicerede funktioner. ASKO Professional vaskemaskiner er nemme at bruge og vedligeholde, og takket være det intuitive EasyControl LCD-display er programmering og opsætning af din vaskemaskine legende let. Du er klar til at vaske på ingen tid, ligesom ASKO kan lide det.
 • External Dosing System
  Vaskemaskinerne er forberedt til tilslutning til eksterne doseringssystemer, og maskinen kan styre op til seks forskellige kemikalier ad gangen, og justerer automatisk mængden efter indholdets vægt. Dette forhindrer overdosering, så du sparer penge, og samtidig passer på miljøet. Du kan også nemt tilslutte standardpumper til dosering af vaskemiddel og foretage en simpel programmering i servicemenuen for at indstille det tidspunkt, pumpen skal være aktiv.
 • Full Colour TFT Display
  EasyControl TFT-displayet gør brug og programmering af din professionelle vaskemaskine fra ASKO nem og intuitiv. Med en intuitiv betjening fra venstre mod højre bliver brugeren guidet gennem opsætning og programmering af vaskemaskinen på et af de 25 understøttede sprog, hvilket gør det nemt at bruge ASKO Professional-seriens vaskemaskiner over hele verden.
 • Owners Web App
  Web-app kun for ejer: Status, aktuel tilstand, hvidevarebrug (efter år, efter måned, efter uge), hvidevare-softwareversion, samlet antal cyklusser, hvidevarens lokaliseringsdata, hvidevarens egenskaber, købs- og garantidata, adgang til brugsstatistik i logbog, link til teknisk dokumentation og manualer, opret og rediger vaskerum, rediger tilgængelige vaskeprogrammer for slutbruger, oprettelse af nyt vaskeprogram, der skal sendes til vaskemaskinen, opret eftersalgsservice-ticket.
 • Motor Weight Control
  Driftsomkostningerne holdes på et minimum takket være motorens vægtkontrol, der registrer vægten af vasketøjet og beregner den nødvendige mængde vand til vaskecyklussen. Hvis du bruger autodosering, beregner motorens vægtkontrol også den nødvendige mængde vaskemiddel, så du undgår både underdosering og dyr overdosering.
Energy label
Generelt
TypeLCD-display
SikkerhedsegenskaberSystem til overløbsbeskyttelse, kontrollås, beskyttelse mod
Hjul & nivelleringJusterbare fødder
OverensstemmelsesstandarderISO 9001, ISO 14001, Directive 2019/2014
Energiforbrug pr. cyklus0.51 kWt
Vægtet energiforbrug (vaskecyklus)51 kWt per 100 cyklusser
Vægtet energiforbrug (komplet cyklus)Per 100 cyklusser
Vægtet vandforbrug (vaskecyklus)41 liter
VandforbindelseVarm & kold
FarveRustfrit stål
Kapacitet (kg)9
MærkeASKO
ProdukttypeVaskemaskine - frontbetjening
Ladningskapacitet9 kg
EnergiklasseB
Standard vaskeprogramEco 40-60
Varighed af Øko 40-60-program (vaskecyklus)162 min.
CentrifugeringsklasseB
Omdrejninger pr. min1400
Resterende fugtighed49%
Støjniveau (spin)75 dB(A)
Støjklasse (dreje)B
FormfaktorFritstående
Døråbningsvinkel180 grad(er)
Døråbningsdiameter31 cm
DørhængselVenstre
StabelbarJa
VibrationsreduktionJa
Out-Of-Balance detektionJa
Oplysninger om programtid162 min. - vask - fuld last ¦ 130 min. - vask - delvis last
YderfarveRustfrit stål
Vasketromlekapacitet80 liter
TromlematerialeRustfrit stål
TromlefunktionerActive-tromle
Antal programmer26
StyringstypeElektronisk
KontrolelementerDrejeskive
KontrollokationFrontpanel
Timer-indstillingsegenskaberTidsnedsættelse med timer
Makimum Tidsnedsættelse med tidsur100 timer
IndikatorerIndikator for resterende tid
Smartphone-kompatibelJa
WiFi-aktiveretJa
Internet of Things (IoT) kompatibelJa
KommunikationsteknologiWi-Fi
Strømforbrug7200 W
Slukket-tilstand for strømforbrug0.48 W
Forbliv tændt-tilstand for strømforbrug0.48 W
Spænding400 V
Ledningslængde1.8 m
Bredde (forsendelse)64 cm
Dybde (forsendelse)77.6 cm
Højde (forsendelse)92 cm
Vægt (forsendelse)95.4 kg
Bredde (cm)59.5
Dybde (cm)70.6
Højde (cm)85
Vægt (kg)92 kg
Dimensions detaljerDybde med åben dør på 90 grader 108 cm
Særlige programmerDræn, uld 30°, skyl, express 40 °C, syntetisk 40 °C, spin, t
Energy label