Mest populære produkter og kategorier fra BaByliss

BaByliss

BaByliss er førende inden for hår- og skønhedsprodukter

Siden 1961 har BaByliss været den førende virksomhed på markedet, når det kommer til hår- og skønhedsprodukter. Sortimentet består blandt andet af en lang række forskellige hårtørrer, glattejern, krøllejern og trimmere, som i halvtreds år har hjulpet både kvinder og mænd med at opnå et uovertruffen og fantastisk resultat. BaByliss er således et særdeles anerkendt og velset brand, der har en lang tradition for innovation på deres område. Denne innovation har ført til revolutionerende produkter inden for både hårstyling og skønhed.
 
Hos BaByliss er designafdelingen derfor i konstant udvikling af nye koncepter og produkter og forsøger samtidig at gøre de eksisterende produkter endnu bedre. Ideerne kommer eksempelvis fra frobrugernes egen virkelighed og hverdagsliv, hvorfor forbrugerens behov altid kommer i første række. Virksomheden forholder sig desuden hele tiden til nye tendenser og trends, hvorudfra produktudviklingen foregår, og som kan være medvirkende til at sætte nye standarder på markedet.

Det hele startede i Paris

BaByliss har rødder tilbage i byernes by, Paris, hvor frisøren M. Leliévre i baglokalet af sin salon eksperimenterede med nye produkter til professionelle frisører. I baglokalet blev det første krøllejern således udviklet, hvilket ligeledes blev BaByliss’ første produkt. Krøllejernet blev testet og afprøvet på kunderne i salonen og fik en så positiv modtagelse, at M. Leliévre sammen med en partner besluttede sig for at starte en virksomhed op, hvor de solgte krøllejern til professionelle frisører.
 
Siden da er sortimentet blevet udvidet med mange flere produkter, hvilket har ført til, at virksomheden i dag er en af førende producenter i verden af elektriske apparater til personlig pleje. Herudover er produkterne de professionelles førstevalg og er således et tegn på, at produkterne lever op til høje krav til både kvalitet, effekt og levetid. Denne ekspertise anvender BaByliss til at skabe fremragende produkter, der ikke blot kan benyttes i de professionelle saloner, men ligeledes kan hjælpe dig med at opnå et perfekt resultat derhjemme. Ifølge virksomheden selv, er det med produkterne muligt at udfolde din egen kreativitet derhjemme. Fælles for produkterne er, at de gør brug af den nyeste teknologi og har gennemgået grundige tests.

Skab professionelle resultater derhjemme

BaByliss’ produkter spænder som sagt bredt, og vi er glade for, at vi på elsalg.dk kan præsentere dig for et stort udsnit af sortimentet. Hos os finder du alt lige fra glattejern og føntørrer til hår- og skægtrimmere. Der er således noget at finde for begge køn og for enhver smag, og du opnår med de forskellige produkter utallige muligheder for at skabe dit eget, personlige look.
 
Med produkterne fra BaByliss kan du være sikker på, at du får den samme høje kvalitet som de professionelle. Krøllejernene skaber for eksempel flotte, elegante og holdbare krøller med et naturligt udtryk for kort tid, og det er muligt at variere mellem store og små krølller. Med brandets føntørrer er du endvidere sikret produkter, der tørrer dit hår på ingen tid og samtidig er energibesparende.
 
Kategorier
 
 

 

 

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti