Bosch

130 års med kompromisløs kvalitet fra Bosch

Historien om Bosch går helt tilbage til et lille værksted for præcisionsteknologi og elteknik i Stuttgart i Tyskland i 1886. Manden bag var Robert Bosch, for hvem kvalitet var altafgørende, og alt andet end det bedste var ikke en mulighed. I 130 år har Boschs produkter derfor stået for kompromisløs kvalitet, teknisk perfektion og absolut pålidelighed og har altid været meget miljøbevidste. I dag er det en stor virksomhed med over 10.000 ansatte, som har aktiviteter i hele verden.

Den første hvidevare så dagens lys

I 1933 lancerede Bosch sin første hvidevare i Tyskland. Det var et lille og elektrisk køleskab på 60 liter med en rund form. Siden da har brandet lanceret et væld af forskellige køleskabe, som både har vundet indpas grundet udformning og design. I 1989 kom en innovation fra Bosch på markedet. En innovation, der betød, at frugt og grøntsager nu kan holde sig friske i dobbelt så lang tid i deres køleskabe. Senere er den såkaldte HydroFresh-teknologi blevet udviklet, som tilmed passer godt på alle vitaminer og næringsstoffer.
 
Det er dog ikke kun sine køleskabe, som mærket er kendt for. En anden hvidevare er vaskemaskiner, som er i forsat udvikling. Det er kendetegnende for brandet, at de hele tiden forsøger at udvikle og forbedre de forskellige produkter, hvilket vaskemaskinerne er et eksempel på. Den nyeste teknologi i denne forbindelse er i-DOS-teknikken, som automatisk tilsætter det flydende vaskemiddel efter tøjets materiale og mængde. Hermed sparer du både vaskemiddel og vand, hvilket er godt for miljøet og din pengepung.
 
Få år efter at den første serie af vaskemaskine blev lanceret, blev det ligeledes betydeligt nemmere at klare opvasken. De første opvaskemaskiner så dagens lys i 1964, og Bosch lægger her vægt på, at maskinerne ikke blot skal give skinnende resultater, men samtidig skal fjerne bakterier, som kan være skadelige for små børn og allergikere. Med funktionen, HygiejnePlus, kan du vaske ved en ekstra høj temperatur og i længere tid.
 

Uundværlige produkter

Med grundlaget lagt for de store hvidevarer, begyndte brandet at rette blikket mod småapparater og produkter, som kunne lette hverdagslivet for rigtig mange mennesker. Det gælder produkter som for eksempel hårtørrere, elektriske tandbørster, strygejern og støvsugere, som alle er produkter, vi i dag har svært ved at undvære og leve uden. I den forbindelse kan blandt andet nævnes, at alle de poseløse støvsugere er udstyret med en intelligent sensorteknologi, som hele tiden afpasser støvsugerens funktion og garanterer et optimalt støvoptag. Støvsugerne er desuden blandt de mest lyssvage på markedet.
 
Bosch har endvidere lanceret en lang række produkter, som kan være til glæde og gavn for de moderne husholdninger. Den første køkkenmaskine gjorde sit indtog i 1952 og kan stadig den dag i dag varetage og overtage mange af de opgaver, der er forbundet med at stå i køkkenet som eksempelvis at ælte, hakke, snitte, rive, mose og så videre. En køkkenmaskine kan derfor være med til at føre madlavning og bagning både nemmere og sjovere. For at opnå det mest perfekte og optimale resultat i forbindelse med din madlavning og bagning, kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af ovne og kogeplader, som Bosch ligeledes står bag og som forhandles her på siden.
 
Ét af de nyeste produkter fra virksomhedens side, er de fuldautomatiske kaffemaskiner, der blev lanceret ved årtusinde skiftet. Med disse kaffemaskiner er det nu muligt at bringe caféstemningen og den autentiske kaffeduft helt hjem til dig selv.
 

Hvorfor lige vælge Bosch vaskemaskiner?

Bosch er kendt for kvalitet og tysk grundighed, og det er ikke en undtagelse med deres vaskemaskiner. Producenten står bag en bred vifte af produkter, og El-Salg gør meget ud af at udvælge de absolut bedste produkter. Mange af vaskemaskinerne er kendetegnet med en energibesparende og lydsvag motor, i-DOS automatisk dosering af vaskemiddel og god energiklasse. Desuden fører vi Bosch vaskemaskiner indenfor alle prisklasser, så hvis du er den prisbevidste kunde, er der helt sikkert også noget for dig. Uanset hvad, så er kvalitet garanteret med denne producent.
Er du stadig i tvivl? Hos El-Salg leveres kvalitetsprodukter gratis i hele landet, og nethandel er altid sikkert hos os. El-Salg består af fagmænd, så den rigtige vejledningen er altid let at få adgang til.
 

Få professionel rådgivning

Det kan være rigtig svært at vælge det rigtige produkt i mellem mange alternativer. Men din tilfredshed er det absolut vigtigste for El-Salg. Derfor står vi altid klar til at give dig professionel rådgivning. Du kan ringe, maile eller skrive i support-chatten med vores hjælpsomme og kompetente medarbejdere. Husk, når du har fået leveret et produkt gratis lige til døren, er det muligt at få en af vores professionelle fagmænd til at installere det nye produkt.
 
Kategorier