100 dage Bosch Bosch støv 10 år

Bosch BCS8225POW Stickvac

Bosch BCS8225POW Stickvac

02100007460

Specifikationer:

  • 18V Li-ion batteri
  • Opladningstid: op til 1 time
  • Driftstid: op til 45 minutter
  • 3 indstillinger
  • 0,4 liter støvbeholder
  • Højde: 131 cm
  • Lys ved gulvmundstykket

Levering 2-4 hverdage

4.435 kr.

Levering 2-4 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
4.435 kr.
-
+

Bosch BCS8225POW stickvac

Ekstremt kraftfuld - ligesom en normal støvsuger
Den næste generation af ledningsfri støvsugere, Unlimited Series | 8 BCS8225POW fra Bosch, er nu lige så kraftfuld som en almindelig ledningsbaseret støvsuger. Takket være det nye og forbedrede batteri, den nye og forbedrede motor og mundstykke er denne fleksible ledningsfri støvsuger nu lige så kraftfuld som en almindelig ledningsbaseret støvsuger.

Hjælper dig med at få et støvfrit hjem
Batteriet på 5,0 Ah har 66 % mere energi fra 10 lithium-ion-celler, der konstant sikrer den bedst mulige ydeevne.

Imponerende resultater med integreret LED-belysning
Det er let at overse støv, som man ikke kan se. Dysen har integreret LED-belysning, så du kan se alt dit snavs, mens du støvsuger.

Praktisk styring med 3 forskellige strømindstillinger
Støvsugeren har nogle gange brug for anden effekt. Til de lettere støvsugere, hvor du ønsker at maksimere driftstiden, kan du slå "ECO" til. Hvis du bruger "AUTO", justeres støvsugerens effekt automatisk afhængigt af gulvmaterialet. Hvis du støder på et sted, der er meget beskidt, kan du bruge "TURBO", den højeste effekt for at opnå de bedste resultater og lige så kraftig som en almindelig støvsuger med ledning.

Skånsom mod sarte gulve
Nogle områder i dit hjem er mere følsomme end andre, især parket- eller klinkegulve, som let kan blive ridset. Derfor er denne støvsuger udstyret med Bosch Parketdyse med LED-belysning, der støvsuger dine gulve skånsomt, men effektivt.

Nå overalt med den fleksible forlængerslange
Takket være den fleksible forlængerslange kan du støvsuge på steder, der normalt er svære at nå, f.eks. hjørner, lamper, biler, både eller lignende. Den har en elektronisk kobling, så du kan sætte andet tilbehør på slangens forside, f.eks. Mini Turbo-mundstykket eller andet tilbehør.

Spar tid takket være hurtig opladning af batteriet
Hurtigopladeren oplader batteriet 7 gange hurtigere end ved opladning på dockingstationen. Du sparer tid og behøver ikke at vente på, at batteriet bliver opladet.

Kraftig letvægtsmotor
Der er ingen kompromiser med den børsteløse TurboSpin-motor, der er designet og fremstillet i Tyskland. Trefaset synkroniseret digital motor, der er yderst effektiv, 32 % lettere og 57 % hurtigere - op til 86.000 omdrejninger pr. minut. Nem håndtering og imponerende resultater hver gang.

Motoriseret dyse for at opnå de bedste resultater
Generelt tager det lang tid at støvsuge møbler. Den ekstra motoriserede mundstykke, Mini Power-mundstykket, gør det nu meget hurtigere at rengøre de overflader, der normalt er vanskelige at nå og få adgang til.

Forlæng driftstiden med udskiftelige batterier
Vil du støvsuge hele dit hus uden at løbe tør for strøm? Med de udskiftelige batterier kan du oplade det ene batteri, mens du støvsuger med det andet. 2 udskiftelige Power For All Alliance-batterier medfølger.

Fleksibelt mundstykke, ergonomisk håndtag, og det er ikke nødvendigt at holde på knappen
Med forbedrede samlinger mellem slangen og dysen kan dysen drejes 180°, hvilket giver større fleksibilitet, og du kan nå steder, der normalt er svære at nå. Støvsugeren har også et ergonomisk håndtag og en knap, som du ikke behøver at trykke på hele tiden, alt sammen for at gøre det nemt for dig at bruge den.

Støvsug i skuffer og tastaturer uden at samle småting op
Tastatur- og skuffetilbehøret er et meget nyttigt tilbehør, som du kan bruge i skuffer og lignende uden at skulle bekymre dig om at støvsuge småting som papirclips, mønter eller lignende. Tilbehøret støvsuger gennem små fleksible rør, som forhindrer, at små genstande bliver støvsuget op. Da den også har LED-belysning, er den perfekt til steder, hvor det er svært at se.

Tilpasset til at rengøre bilen
Inde i bilen er der mange områder, der er vanskelige at komme til. Med det smarte tilbehør kan du nemt nå ned mellem sæderne, omkring gearstangen og lignende. Du kan nå derhen, hvor det normalt er svært at nå. Da støvsugeren er ledningsfri og nem at betjene, er det simpelthen den perfekte støvsuger til din bil.

Nem håndtering af støvbeholderen og ingen rengøring af filteret er nødvendig
Nu kan du tømme støvbeholderen uden at skabe en stor sky af støv. Du kan endda rengøre filteret uden at vaske det. Du skal blot fjerne støvbeholderen, dreje det røde hjul og tømme den direkte i beholderen.

Den luft, der kommer ud af støvsugeren, er renere end luften i dit hjem
Generelt set er der altid noget støv i luften. Takket være filterpatron-systemet filtreres luften, der kommer ud af støvsugeren, tre gange, hvilket giver en filtreringsgrad på 99,99 %.

Generelt
Genopladningstid1 time
RengøringsmetodeTør
FarveSort
Driftstid Pr. Opladning45 min.
ProdukttypeStickvac
Hastighedsindstillinger3
Støvkapacitet (liter)0,4 liter
Lydniveau dB(A)79
MærkeBosch
StøvopsamlingUden pose
Service & Support2 år