100 dage Bosch Bosch støv 10 år

Bosch BGLS2BU2 Støvsuger

Bosch BGLS2BU2 Støvsuger

02100007480

Specifikationer:

  • Motoreffekt: 600 W
  • PureAir filter 
  • Teleskoprør
  • Aktionsradius: 8 meter
  • Tilbehør medfølger

 

Levering 2-4 hverdage

742 kr.

Levering 2-4 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
742 kr.
-
+

Bosch BGLS2BU2 støvsuger

Denne støvsuger fra Bosch er skabt til kraftig rengøring af alle slags gulve. Især på gulvtæpper. Den har Bosch's bedste ydeevne med ekstra turbo-mundstykke til ekstra kraftig støvsugning på f.eks. tæpper, hvor den støvsuger dybt.

Optimal ydeevne på alle typer gulve
Easy Control giver optimal ydelse på alle typer gulve med enkel styring og optimering af motoren. Strømmen indstilles elektronisk. Bosch BGLS2BU2 giver dig en aktionsradius på 8 meter.

Mundstykker
Støvsugeren leveres med et universelt mundstykke, et mindre mundstykke og et møbelmundstykke. Støvsugeren har et ergonomisk håndtag, teleskoprør og automatisk ledningsindtrækning. Den har tre hjul - to store bagpå og et mindre foran.

Hygiejnisk filter til renere udstødningsluft
Ren luft er vigtig. PureAir-filteret sikrer, at den luft, der kommer ud af støvsugeren, er 99,9 % filtreret for alle små partikler, bakterier og forurenende stoffer. Filteret kan også vaskes, så du behøver ikke at købe et nyt filter.

Ekstra stor støvpose
Færre poseskift og lavere forbrugsomkostninger takket være den ekstra store støvpose på 3,5 liter. Brug PowerProtect-posen for at opnå den bedste ydeevne. Støvsugeren har en indikator for skift af pose.

Holdbare materialer
Bosch har fremstillet denne støvsuger af 48 % genbrugsplast og emballagen af 100 % genbrugsmateriale. Støvsugeren har også en motor med lang levetid. På denne måde bidrager støvsugeren til et mere bæredygtigt samfund.
Generelt
Aktionsradius (meter)8 meter
Støvkapacitet (liter)3,5 liter
Lydniveau dB(A)80 dB
MærkeBosch
StøvopsamlingPose
ProdukttypeStøvsuger
FiltertypePureAir
Maksimal Motoreffekt (Watt)600
RengøringsmetodeTør
FarveBlå