Udskift dine gamle strømslugende hvidevarer med nye!

Har du en gammel strømsluger af en tørretumbler stående, eller trænger køleskabet, vaskemaskinen, komfuret eller fryseren til en udskiftning? Vælg en energibesparende hvidevare fra BOSCH, og se besparelser på forbrugsregningerne, mens du samtidig får et nyt lækkert produkt i hjemmet.

Køber du en af de udvalgte hvidevarer der indgår i denne kampagne hos EL-Salg, kan du få op til 1.000 kr. tilbage, når du registrerer dit produkt hos BOSCH. Husk at registrere hvert produkt, hvis du køber mere end et. Når du har registreret din cashback korrekt vil du modtage udbetalingen inden for 28 dage. Husk at have kvittering og bankoplysninger ved hånden.

Registrer dit produkt i MyBosch

1. Indtast E-nummeret (modelnummeret) samt købsdato.

2. Log-in eller opret login til MyBosch

3. Registrer et eller flere produkter, og indtast dine oplysninger om tilbagebetaling.

 

BEMÆRK: Kampagneperioden gælder 3/4 - 16/7 2023, og dit produkt skal være registreret hos MyBosch senest 16/8 2023.

Energibesparende tørretumblere fra BOSCH

 

Energibesparende vaskemaskiner fra BOSCH

 

Energibesparende opvaskemaskiner til indbygning

 

Serie 6 Kondenstørretumbler med varmepumpe 9 kg

Har du behov for at smide dit vasketøj i tørretumbleren, men er nervøs for at elregningen stikker helt af? Med denne BOSCH tørretumbler med varmepumpe, får du en energibesparende maskine der er energimærket med A++. Maskinen kan tage 9 kg tøj, og er med dens varmepumpe også udstyret med den miljøvenlige kølervæske R290, som er den mest miljøvenlige og naturlige kølevæske, der findes på markedet.

WQG245BASN tørretumbleren giver vi dig 4 års garanti på hos EL-Salg.

Køb den med 4 års garanti her

Serie 4 opvaskemaskine til underbygning

Er du på udkig efter en støjsvag opvaskemaskine, der gør dit service skinnende rent, men samtidig er energibesparende i forhold til en gammel strømsluger? Maskinen her er mærket med energimærke D, og er et godt og energirigtigt valg af opvaskemaskine.

Opvaskemaskinen SMU4HCW48S kommer desuden med en række nyttige funktioner som f.eks. Flexkurve, Silence-program, Rackmatic justering af øverste kurv samt Extra Dry funktion til tørring af plastikservice. Maskinen kan tilkobles HomeConnect, så du kan betjene den med din smartphone. 

Køb maskinen med 4 års garanti

Energibesparende frysere og kølefryseskabe fra BOSCH

 

Energibesparende komfurer fra BOSCH

 

Energibesparende vaske/tørremaskiner fra BOSCH

 

Køleskabe, amerikanerskabe og vinkølere fra BOSCH