Bosch KSF36PIDP Fritstående køleskab

Bosch KSF36PIDP Fritstående køleskab

014000346630

Specifikationer:

 • Kapacitet køl (ltr): 309
 • Højde (cm): 186.00
 • Bredde (cm): 60.00
 • Energiklasse: D
 • Energiforbrug pr. år (kWh): 122
Delbetaling
1.670 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 16.699 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 1.670 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.699 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Få tilbage - levering 1-3 hverdage

16.699 kr.
Energy label

Få tilbage - levering 1-3 hverdage

Vis flere muligheder
Få tilbage - levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
Energy label
16.699 kr.
-
+

Køleskab med med VitaFresh pro 0°C: holder dine madvarer friske op til 3 gange længere tid.

 • Køleskabet holder på kulden
  Aktiver superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort periode, så de nyindkøbte, friske fødevarer hurtigt får den rigtige temperatur. Temperaturen sænkes ved at trykke på en knap (2 °C som den laveste indstilling). For at forhindre unødvendigt strømforbrug ændres temperaturen til automatisk tilbage til normal drift efter ca. 6 timer.
 • Med FreshSense holder maden sig frisk i længere tid
  Forskellige rumtemperaturer og konstant åbning og lukning af lågen medfører temperaturforandringer i skabet. De intelligente sensorer i FreshSense reagerer straks, når der opstår en temperaturforskel, og overtager styringen af kølingen.
 • EasyAccess hylde - praktisk at lægge ind og tage ud
  Hylder i sikkerhedsglas, som kan trækkes halvt ud. På den måde kan kølevarerne endnu mere fleksibelt sættes ind og tages ud af køleskabet. Ydermere har du et godt overblik - også madvarer, som er endt bagerst, er synlige og bliver ikke glemt.
 • EasyLift, glashylder og dørhylder - opbevaringen når nye højder
  De kan højdejusteres op til 6 cm ved at løfte dem op eller ned (CoolProfessional), eller ved nemt at rulle dem ned i sideled (Side-by-Side). På den måde kan du nemt dele den indvendige plads op - uden at fjerne varerne først. Behøver du mere plads i døren? EasyLift-dørhylder kan indstilles trinløst op til 40 cm i højden. Også selvom der er varer på dem.
 • Alarm
  Signal med lyd eller lys, når døren ikke har været lukket i længere tid eller en anden fejl opstår.
 • Anti-Fingerprint: Varig beskyttelse mod mærker
  Fronter i rustfrit stål med anti-fingerprint-belægning er permanent overfladeforseglet ved hjælp af en særlig slutbehandling. Denne beskyttelse gør, at fingeraftryk er mindre tydelige. Overfladen forbliver ren længere, den er mere modstandsdygtig over for ridser og er nemmere at rengøre.
 • Med LED-belysning ser du klart, hvad du har i skabet
  LED-lamper bruger mindre energi end almindelig køleskabsbelysning. Lamperne lyser hele køleskabet op indvendigt, selv når det er fuldt, uden at blænde dig.
 • Opbevaring på en helt ny måde
  Uanset hvor meget opbevarings- og hyldeplads vi har i vores hjem - der er aldrig rigtig plads nok. FlexShelf hylder gør Bosch køleskabe særligt fleksible. Hvis du har brug for plads til små beholdere eller glas, kan den foldes ud, så der opstår et ekstra hyldeniveau. Hvis pladsen nedenunder skal bruges til store skåle eller flasker, kan den bare foldes op igen, hvor den nærmest forsvinder og stort ikke fylder noget.
Energy label
Generelt
ModelKSF36PIDP
Vendbar dørIkke oplyst
Energiforbrug pr. år (kWh)122
EnergiklasseD
Farveinox-easyclean
Klasse for støjudledningC
Elektronisk temperaturstyringJa
Kapacitet køl (ltr)309
Lydniveau dB(A)41
MærkeBosch
Bredde (cm)60.00
Dybde (cm)65.00
Højde (cm)186.00
Vægt (kg)74
Energy label