100 dage Bosch

Bosch MUM5XW10 Køkkenmaskine

Bosch MUM5XW10 Køkkenmaskine

02100851910

Specifikationer:

  • 1000 W
  • Skål kapacitet: 3,9 liter
  • 7 hastigheder
  • Pulse funktion
  • Integreret bagevægt

Levering 2-4 hverdage

2.222 kr.

Levering 2-4 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
2.222 kr.
-
+

Bosch MUM5XW10 køkkenmaskine

Tilbehør til både bagning og madlavning
Denne køkkenmaskine fra Bosch er den perfekte assistent, uanset om du skal bage eller lave mad. Udover det der medfølger, er der en del ekstra tilbehør, såsom ismaskine, kornkværn, pastamaskine, kødkværn, kagesprøjte med mere at supplere med. Der er tilbehør til de fleste opgaver i køkkenet.

Klarer større og tungere deje

Har du høje krav til bagning? Takket være den kraftige motor bliver bagning og madlavning nemmere. Det sikrer, at det er nemt at ælte tungere og større deje eller blande kagedej.

Designet til den bedste æltekapacitet.
Kapaciteten er ikke den samme som skålens størrelse. For det bedste resultat skal skålens design og formen på dejkrogen tilpasses hinanden. Den rustfri stålskål på 3,9 l er både tilpasset mindre mængder og klarer nemt en større dej - gærdej på op til 1,0 kg mel / 0,75 l dejvæske eller en kagedej på op til 2,7 kg. For det perfekte resultat skal alle ingredienser æltes sammen. Med 3D PlanetaryMixing, der behandler dejen både lateralt og lodret for at simulere æltning i hånden. Dette fører til, at hele dejen bliver korrekt behandlet for den bedste glutenekstraktion.

Hastigheden kan justeres i syv trin.
De forskellige redskaber kræver forskellige hastigheder. Takket være de syv forskellige hastigheder kan enhver opgave udføres hurtigt og effektivt med den højeste præcision. Hvis en midlertidig høj hastighed er nødvendig for at blande ingredienser, er der en pulsfunktion ved hånden.

Integreret husholdningsvægt
Hvorfor bruge flere maskiner end nødvendigt? Takket være den integrerede husholdningsvægt kan ingredienserne fra opskriften måles direkte i skålen eller andet tilbehør. Det vil være effektivt, tidsbesparende og ingen ekstra skål at vaske.

Timer
Ingen kender din yndlingsopskrift bedre end dig. Kun du ved, hvor længe ingredienserne skal æltes, blandes eller blandes. Med den integrerede timer ser du altid, hvor længe maskinen behandler ingredienserne.

Professionelt wienerbrødssæt inkluderet
Bliv ikke begrænset af ikke at have det rigtige værktøj. Det professionelle wienerbrødssæt med ballonpisker med justerbar højde, røremaskine med silikonekant og dejkrog til alle typer bagning. Med disse værktøjer kan du piske marengs, blande dej til svampekage eller ælte en gærdej. Alle kan også maskinvaskes. I tilbehørsposen opbevares wienerbrødssættet nemt sammen med skiverne til grøntsagsskæreren. Tasken passer perfekt i foodprocessorens skål, så tilbehøret altid er lige ved hånden.

Nem påfyldning takket være automatisk parkeringstilstand
Lad ikke unødvendigt spild ødelægge stemningen, når du bager. Den automatiske parkeringsposition for dejkrog og piskeris skaber plads til genopfyldning. Værktøjet bliver altid bagerst i skraldespanden, så der er mere plads til nem genopfyldning foran.

Automatisk ledningsopruller

En ledning skal helst være næsten usynlig og takket være den automatiske ledningsopruller er det muligt. Et kort træk i snoren og den trækkes automatisk ind i maskinen, ligesom på en støvsuger. Det gør det så meget nemmere at lægge foodprocessoren væk efter brug.

Står sikkert
Takket være gummisugefødderne står maskinen sikkert på bænken selv under tungere æltning. Drivstikkene er dækket for ekstra sikkerhed, og en elektronisk spærre forhindrer, at maskinen starter utilsigtet.
Generelt
FarveHvid
ProdukttypeKøkkenmaskine
Volumen3,9 liter
Hastighedsindstillinger7 forudindstillinger
MærkeBosch
Effekt Watt1000 W
Service & Support2 år