Mest populære produkter og kategorier fra Braun

Braun

Braun er designet til at gøre en forskel

Braun er et tysk brand grundlagt i 1921 af maskiningeniøren Max Braun, som leverer høj kvalitet indenfor elektriske apparater. Afhængig af, hvem man spørger, skaber Braun forskellige associationer hos folk. Nogle forbinder det med det banebrydende design, som er lavet af Dieter Rams og hans efterfølgere, mens andre tænker på tysk ingeniørkunst og innovation. Uanset hvad, er der ingen tvivl om, at Braun er kendte for sin pålidelighed og lange holdbarhed og levetid.
 
Braun ønsker at skabe produkter i samspil med forbrugernes oplevelser og forsøger på den måde at gå ud over designet. Målet er at designe produkter med nogle detaljer, som kan gøre en forskel i folks liv. Det handler kort sagt om at bringe forbrugernes oplevelser til live i det såkaldte ”Braun øjeblik”. Dette giver sig blandt andet til kende i virksomhedens slogan: Designet til at gøre en forskel.
 
De produkter, der blandt andet er med til at gøre en forskel i forbrugernes hverdag er husholdningsprodukter, som blandt andet indbefatter barbermaskiner, skægtrimmer, stavblender, vækkeur, kaffemaskine og køkkenudstyr. Alle disse produkter kan hjælpe den enkelte forbrugerne i løbet af vedkommendes hverdag og gøre mange praktiske gøremål langt nemmere. Husholdningsprodukterne er derfor ét af kerneområderne i Brauns kulturarv og produktudvalg.

Braun er førende inden for barbermaskiner

Når det kommer til barbermaskiner og skægtrimmer, er Braun unægtelig én af de førende på markedet. Brandets sortiment er bredt og alsidigt og dækker over flere forskellige serier, hvor der både er modeller at finde i den lave, mellem og dyre ende af prisskalaen. Det betyder, at alle har mulighed for at erhverve sig en barbermaskine af høj kvalitet til en god pris, som de kan være med på.
 
Vi har på elsalg.dk sammensat et udvalg, hvorigennem vi håber at kunne tilbyde noget for enhver smag og til ethvert behov. Én af vores maskiner er Braun 5090CC. Med denne barbermaskine får du en god funktionalitet og brugervenlig betjening for pengene. Den giver en tæt barbering grundet dens OptiFoil teknologi og tre fleksible skær, som bevæger sig uafhængigt af hinanden. Du kan endvidere vælge mellem en skånsom, normal eller intensiv barbering.
 
Desuden er maskinen udstyret med Brauns populære Clean & Renew rensestation, som er spritbaseret og dræber op til 99,997 % af bakterierne, hvilket gør den særdeles hygiejnisk. Rensevæsken skal blot sættes i rensestationen og med ét enkelt tryk på én knap, bliver din barbermaskine både renset, tørret og genopladt.

Brauns stavblender er uundværlig i dit køkken

En Multiquick stavblender fra Braun er en alsidig og uundværlig hjælper i dit køkken. Den kan både blende, hakke, piske, snitte, rive og ælte. Alt dette findes i blot én maskine. Stavblenderen giver dig således et væld af forskellige anvendelsesmuligheder, og den kan bruges til tilberedningen af mange forskellige retter. Den er hurtig og let at bruge og nem at rengøre, hvilket gør den meget brugervenlig. En stavblender fra Braun er uden tvivl en god investering, da du får flere produkter samlet i ét.
 
Kategorier
 
 
 
 
 

 

 

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti