Candy 4 års garanti

Candy CSOE C8TE-S Kondenstørretumbler

Candy CSOE C8TE-S Kondenstørretumbler

04100359940

Specifikationer:

  • 8 kg kapacitet
  • Wi-Fi tilslutning
  • Udskudt start
  • Energiklasse B

Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20

3.999 kr.
Energy label

Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20

Vis flere muligheder
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
Energy label
3.999 kr.
-
+

Candy kondenstørretumbler CSOE C8TE-S

Få 4 års garanti fra Candy
Udfyld formularen her, upload kvitteringen samt label af serienummeret på produktet for aktivering af garantien.
Obs. Alle henvendelser 21 dage efter fakturadato bliver automatisk afvist.
Alle felter er obligatoriske.


Med en tørrekapacitet på 8 kg tilbyder CSOE C8TE-S et komplet sæt hurtige cyklusser på mindre end 90 minutter for at opfylde dine daglige behov.

Med hOn appen kan du få adgang til en liste med mere end 40 programmer, der giver dig mulighed for hurtigt at få det bedste tørreniveau for dit tøj. Derudover kan du organisere din rutine ved at gemme dine mest brugte cyklusser og konfigurere påmindelser om slutningen af tørringen.

Snap&Dry
Med Snap&Dry-funktionen bliver dit vasketøj endnu nemmere! Efter endt vask skal du blot tage et billede af dit våde tøj i tromlen og finde ud af, hvilket der er det bedste og hurtigste tørreprogram. På denne måde kan du spare tid og penge.

Energieffektivitetsklasse
Energieffektivitetsklassen er i klasse B, hvilket betyder, at den har en god ydeevne.

Maksimal fleksibilitet
Takket være Start Delay-funktionen kan du forsinke starten af tørrecyklussen op til 24 timer. Udskyd det i løbet af natten for at spare energiomkostninger eller programmer det, når det passer dig.

Spar penge og pas på miljøet
Du kan tørre selv et lille stykke vasketøj, alt fra 1 kg op til den maksimale belastning, uden at spilde energi og med optimal beskyttelse af dit tøj. Candy har en perfekt løsning til dig: Kilo Detector, en funktion, der tillader besparelser på op til 70 % på energi, tid og penge med specielle vægtsensorer, der stopper cyklussen automatisk, når den ønskede tørhedsgrad er nået.

App
Fuldt Wi-Fi tilsluttet og takket være simply-Fi appen tilbyder den dig en bred vifte af smarte funktioner såsom fjernbetjening, tørretips og check-ups.

Reducer folder
Stryg på halv tid takket være Super Easy Iron-funktionen. En smart sensor, der registrerer det rigtige fugtniveau og en speciel vekslende tromlebevægelse reducerer rynker og sammenfiltringer. Derudover fungerer den også godt til uldtøj.

Uldtøj
Din nye tørretumbler ved, hvordan den skal håndtere dit uldtøj med temperaturkontrol og speciel tromlebevægelse. Det betyder, at du ikke behøver at frygte at beskadige dine mest sarte genstande: Indstil blot uldprogrammet, godkendt af Woolmark, og tørretumbleren vil forhindre pilling ved at begrænse friktionen mellem tøjet og omhyggeligt kontrollere temperaturen.

Energy label
Generelt
EnergiklasseB
Selvrensende kondensatorNej
Vendbar LågeNej
Energiforbrug pr. år (kWh)561
EnergiklasseB
FarveHvid
Maks. lydniveau dB(A)69
KondenseringsklasseC
VarmepumpeteknologiNej
Sensorstyret tørringJa
Kapacitet (kg)8
Lydniveau dB(A)69
MærkeCandy
Bredde (cm)59.6
Dybde (cm)58.5
Højde (cm)85
Energy label