Dyberg Larsen Diva sort 9138 Bordlampe portable

Dyberg Larsen Diva sort 9138 Bordlampe portable

89200005730

Specifikationer:

  • Indbygget LED
  • Dæmpber i 3 trin
  • H:18 cm - Ø16 cm
  • Lysfarve: 3000 K
  • Driftstid: op til 6 timer ved fuld styrke
  • USB kabel medfølger

Levering 2-3 hverdage

999 kr.

Levering 2-3 hverdage

-
+

Dyberg Larsen Diva portable bordlampe

Her den smukt udformede DIVA bordlampe med et tidløst design, som tilfører et stilfuldt udtryk til ethvert hjem. Diva LED bordlampen er mere end blot en dæmpbar bordlampe; den er et kunstværk i sig selv, ideel til brug i hjemmekontoret, stuen eller på bogreolen.

Diva-lampens indbyggede 3-trins dæmpningsfunktion sikrer fuld kontrol over belysningen, så den kan skabe de helt rette rammer for atmosfæren til den pågældende lejlighed. Uanset om der arbejdes, læses eller slappes af, tilbyder Diva den ideelle belysning til ethvert behov.

Bordlampen, lavet af opalglas, skaber et varmt og blødt lys. Den har indbygget LED, hvilket gør den energibesparende og holdbar. Diva er genopladelig og let at flytte, da den er uden ledning.

Diva-lampen kommer med en smart touch-funktion. Med et simpelt tryk på toppen kan du tænde for lampen og justere dens lysstyrke, hvilket gør den mere bekvem at bruge.

Lampen kan lyse i omkring 6 timer ved fuld styrke og skal oplades i cirka 4 timer. Opladningen er let og praktisk, så din Diva lampe altid er klar til brug. Der følger et USB-kabel med lampen, men adapteren til stikkontakten er ikke inkluderet.

Udforsk kombinationen af stil og praktisk brug med Diva LED bordlampen.

 
Generelt
SerienavnDiva
LedningIngen ledning
DesignerDyberg Larsen
FatningLED
Indbygget LedJa
Indbygget LysdæmperJa
FarveSort
MaterialeMetal
MærkeDyberg Larsen
Lyskilde MedfølgerJa
TypeLED
Farvetemperatur3000 K
Lumen120
Produkt Diameter (cm)16
Højde (cm)18