MAKE IT LAST

Giv dit tøj et længere liv med Electrolux' PerfectCare - for en mere bæredygtig fremtid.

Hvert år smider vi helt unødvendigt flere tons af tøj ud. Den måde vi behandler tøjet på har en markant indvirkning på miljøet. At reducere tøjspild er noget, vi både kan og bør gøre noget ved allerede nu. Derfor har vi udviklet vaske- og tørremaskiner som får vores tøj til at holde længere, og som er mindre belastende for vores planet.

Vask mindre, brug mere damp

Det er ikke altid nødvendigt at fylde en hel maksine. Ofte er alt hvad der er brug for en hurtig opfriskning af tøjet. Ved at bruge damp sparer du på vandet samtidig med at du forlænger både tøjets og planetens levetid. Som ekstra bonus mindsker du også strygetiden, fordi dampen udglatter alle krøller.

Mange af Electrolux' vaske- tørremaskiner har et Steam Refresh-program som damper tøjet i slutningen af vasken, eller når du selv vælger funktionen for at friske dit tøj op.

Derfor er 30 det nye 40 i tøjvask

De fleste vil gerne være mere miljøbevidste, når det kommer til tøjvask. Men en del er bange for, at lugt og pletter ikke går væk, når man vasker på lave temperaturer.

Med dagens avancerede forvask-teknologi, svarer 30°C til en lige så effektiv vask som 40°C. Farverne holder længere og programmet bruger mindre energi.

"At bruge Electrolux damp-programmer er en nem måde at opfriske tøj, som ikke har brug for en hel vask. Mindre vask betyder længere levetid for tøjet samtidig med at det også er bedre for planeten."

Make it last med Electrolux