Indret dit køkken med den nye sorte designlinje fra Electrolux!

Hører du til en af dem, der ønsker et stramt og stilrent look i dit køkken, så tag et kig på den nye sorte designlinje fra Electrolux. Alle produkterne i serien er helt sorte og du finder bl.a. indbygningsovne, dampovne, kombiovne, mikroovne og kogeplader.

Moderne design med endnu bedre funktionalitet

Electrolux introducerer en helt ny serie af indbygningsovne, kombiovne, mikroovne samt kogeplader i et helt sort design.

Indret dit køkken med stilfulde indbygningsprodukter i sort design. Produkterne er udstyret med smarte funktioner, der gør madlavningen nemmere, og kan hjælpe dig til perfekte resultater.

SurroundCook indbygningsovn med varmluft

Med 600 SurroundCook® ovnen tilberedes alt ensartet, fra sprødstegt kylling til lækre marengs. Ovnen sørger for, at den indre temperatur er konstant hele vejen igennem, fordi blæseren cirkulerer luft og varme. Så du behøver ikke længere at vende maden eller flytte på bagepladerne.

Læs mere om EO80PNK1

SteamBake, dit hjemmebageri

Ved at tilføje damp kan du lave muffins, der får tænderne til at løbe i vand, og perfekte tærter derhjemme med 600 SteamBake ovnen. Du kan nyde stegt kylling, lasagne og fisk med ensartede resultater. Sprøde skorper og et luftigt indre opnås med et tryk på en knap.

Læs mere om EO50CBK