Velkommen i Eltons butik

I 2020 introducerede EL-Salg deres reklameunivers "Eltons butik" med standup komikeren Torben Chris i rollen som butiksindehaveren ELTON der elsker at lave gas med sine lokale kunder 🤣 - men serviceniveauet dét går han altså ikke ned på. I EL-Salg’s butikker er kunden nemlig altid i fokus 😎 

I vores mere end 140 butikker rundt i Danmark har vi nogle af Danmarks førende fagfolk indenfor salg af hårde hvidevare og forbrugerelektronik. Mange af vores ”Elton’er” holder til ude i lokalområderne, hvor deres relationer til de lokale kunder er tæt - ja måske så tæt at de er på fornavn med hinanden, og har en uformel dialog med hinanden. Elton er med andre ord en fagmand med en solid ekspertviden i bagagen, der har fokus på den moderne forbrugers behov og gør det ofte med et glimt i øjet og til konkurrencedygtige priser.

Elton øser glædeligt ud med råd og vejledning – og så tilbyder han selvfølgelig også en god service! - Se alle vores reklamefilm nedenfor, som du kan støde på i både TV og på sociale medier, ligesom du også ofte vil kunne høre Elton i radiospots.

#DetSguService

Det' sgu service

Alle vores Elton’er rundt i Danmark er altid klar til at hjælpe dig. Hos El-Salg vil vi gerne give vores kunder en god service. Og det er netop også derfor du f.eks. hos os får hele 4 års garanti på en lang række af vores hårde hvidevarer. Det er en ekstra tryghed for dig, og et udtryk for at det er produkter som vi kan stå inde for.

Hos El-salg er service mere end blot garanti. Vi leverer og monterer selvfølgelig også gerne dine hvidevarer, så du selv er fri for det.

Er du nysgerrig efter at møde din lokale Elton? Når du køber en vare på elsalg.dk, kan du vælge at afhente* den i en af vores butikker. Butikken kontakter dig, når varen er ankommet.

*Ved enkle varegrupper er ”Hent selv” ikke en mulighed.

Eltons udvalgte produkter med 4 års garanti

 

Torben Chris I rollen som den lokale butiksindehaver Elton!

I 2020 introducerede EL-Salg deres reklameunivers "Eltons butik" med standup komikeren Torben Chris i rollen som butiksindehaveren ELTON der elsker at lave gas med sine lokale kunder 🤣 - men serviceniveauet dét går han altså ikke ned på. I EL-Salg’s butikker er kunden nemlig altid i fokus 😎 

Ikke 2 år - men 4 års garanti!

Køber du et produkt, mærket med 4 års garantimærket, får du ikke bare 2 år, men 4 års garanti. Det betyder ganske enkelt at garantien gælder i 4 år fra den dato, hvor produktet blev leveret fra en EL-Salg forhandler eller fra elsalg.dk.

Garantien dækker produktets funktionsdygtighed i garantiperioden. Det er EL-Salg der ensidigt afgør om et ikke-funktionelt produkt skal repareres, ombyttes med et tilsvarende produkt eller om produktets aktuelle værdi skal godtgøres kunden. Det er altid kunden der skal kunne dokumentere, hvor og hvornår produktet er købt f.eks. ved forevisning af kvittering. 

 

Levering og montering

Har du ingen trailer, er bilen for lille, er du kun på cykel, eller orker du bare ikke bøvlet i selv at transportere dine varer? Hos EL-Salg kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at leverer varen hjem til dig. Har du også brug for at få varen monteret ved samme lejlighed, kan vi også sørge for det. Hør mere i din lokale butik.

Find butik