130 års erfaring skaber perfekte udendørsoplevelser

 
Enders-produkterne overbeviser med geniale funktioner, de højeste sikkerhedsstandarder, materialer af høj kvalitet og perfekt håndværk - der altid er en gnist mere sofistikeret. Enders forbedrer konstant sine produkter med geniale ideer, innovationer og praktiske detaljer. Derfor gennemgår et hvert Enders produkt en streng testproces under udviklingen på fabrikken i Werdohl i Tyskland. Denne kvalitetsstandard kombineret med fremragende design viser Enders som en pålidelig og førsteklasses producent.
 

Enders - Gasgrill af høj kvalitet

 

800 °C Turbo Zone

Turbo Zone™ er en innovativ udvikling og en ægte game changer til grillning på gasgrill. Hvad man tidligere kun kendte fra kulgrill, kan du nu også på din gasgrill: Grille med åbent låg! Sammensmeltningen af en 4,2 kW højt ydende brænder og et infrarødt mesh-cover genereres hurtigt toptemperaturer på ultravarme 800 °C. Ved brug af infrarøde stråler opvarmes den grillede mad hurtigt og jævnt og forbliver saftig og velsmagende.
 

 

Elektrisk grill - eCrave® 2

eCRAVE® 2 er grillen for alle, der ønsker en ekstremt kompakt elektrisk grill, men ikke er villig til at gå på kompromis med grilloplevelsen. De to separat kontrollerbare varmeelementer muliggør kraftfuld direkte og indirekte grillning, og SIMPLE CLEAN™ gør rengøringen super let. Sammenfoldelige sidehylder og masser af opbevaringsplads i underskabet gør den elektriske grill pladsbesparende.

Køb eCrave® 2 her

Gas-terrassevarmere

Enders terrassevarmere er mere end bare varm luft. Nok får de den omgivende temperatur til at stige, men samtidig afgiver de også deres varme til dig og dine venner takket være infrarøde stråler. Sammenlignet med andre produkter er de simpelthen et par terrasser bedre. Med nyudviklet brænderteknologi der giver en besparelse på 30% gas (og dermed også Co2) sammenlignet med lignende produkter.

Se terrassevarmere med gas fra Enders

Elektriske terrassevarmere

De elektriske terrassevarmere fra Enders: En modelfamilie af stående, hængende og vægvarmere, der er perfekt afstemt med hensyn til design og funktioner. Uanset hvilken intensitet, hældningsvinkel, højde eller placering der ønske. De fire varianter kan konfigureres individuelt og garanterer dermed altid den bedst mulige varmestråling.

Se el-terrassevarmere fra Enders

Enders - Terrassevarmere - forlæng sommeraftenerne på terrassen

 

Enders - Tilbehør til terrassevarmere

 

Tysk kvalitet
 
Med Enders patenterede funktioner og prisvindende design får de førsteklasses Enders-grill mange andre grill til at se kolde ud. Få mere at vide om Enders-teknologierne TURBO ZONE™, Bagbrænder, Glasrude, SIMPLE CLEAN™ eller HEAT RANGE™.
 

Aluminiumskasser

Takket være vores tysk fremstillede kvalitets-universalbokse er den størst mulige opbevaringsplads kun tre bevægelser væk. Rummiraklerne kan bruges fleksibelt. Boksene er kendetegnet ved robust håndværk, lang levetid og maksimal stabling og lasteevne. Med tilhørende HANGTAG kan æsken nemt mærkes og indholdet kan læses udefra.

Find Enders aluminiumskasser her

Enders - Stort udvalg af kvalitetstilbehør til din grill