Epson EcoTank ET-2871 A4-Multifunktionsprinter

Epson EcoTank ET-2871 A4-Multifunktionsprinter

27000000020

Specifikationer:

  • Udskriv, kopiere og scan i høj kvalitet
  • Letanvendelig skærm
  • Trådløs tilslutning
  • Genopladelige blækbeholdere

Levering 3-5 hverdage

1.990 kr.

Levering 3-5 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 3-5 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
1.990 kr.
-
+

Epson EcoTank ET-2871

Sig farvel til blækpatroner

EcoTank giver problemfri udskrivning til hjemmet. Blækbeholderne med ultrahøj kapacitet giver mulighed for genopfyldninger uden spild, og nøglelåsflaskerne er designet, så kun de korrekte farver kan sættes i.

Fortsæt med at spare

Med denne økonomiske printer sparer du op til 90% på udskrivningsomkostninger og leveres med blæk til op til 3 års forbrug inkluderet i kassen. Et sæt blækbeholdere kan udskrive op til 4500 sider i sort-hvid og 7500 i farve, hvilket svarer til op til 72 blækpatroner.

Epson Smart Panel-app

Denne app giver dig mulighed for at betjene din printer fra din smartenhed. Du kan udskrive, kopiere og scanne dokumenter og fotos, opsætte, overvåge og fejlfinde din printer og lade din kreativitet udfolde sig med en række kunstneriske skabeloner.

Med mange funktioner

Med en LCD-farveskærm på 3,7 cm, en papirbakke på bagsiden til 100 ark, fotoudskrivning til kant (op til 10 x 15 cm) og udskrivningshastigheder på op til 10 sider per minut kan du nemt og hurtigt komme igennem en række opgaver.

Moderne fleksibilitet

Med et kompakt design og fuld wi-fi direkte-tilslutning kan du nemt integrere denne printer i din eksisterende opsætning derhjemme eller på kontoret og udskrive fra mobiler, tabletter og bærbare computere.

Bygget til at holde

Varmefri printteknologi betyder, at printhovedet holder hele printerens levetid, så du kan drage fordel af ingen unødvendige reservedele eller opgraderinger samt reduceret strømforbrug. Den er også konstrueret til at forhindre tilstopning af dysen.

Generelt
MærkeEpson
EnhedstypeMultifunktionsprinter
Vægt (kg)4.1 kg
Højde (cm)17.9
Dybde (cm)34.7
Bredde (cm)37.5