Mest populære produkter og kategorier fra Gorenje

Gorenje

Innovation og design er omdrejningspunktet

Virksomheden blev grundlagt i den slovenske by, Gorenje, i 1950. Gorenje har i dag en markedsandel på 4 %, hvilket betyder, at virksomheden er blandt de otte største hvidevareproducenter i Europa. Hovedkvartet er i dag stadig i Slovenien, men med årene har virksomheden etableret datterselskaber rundt omkring i hele verden og kom til Danmark i 1976. Dette har resulteret i udviklingen af Gorenje Group Nordic, som er en multinational virksomhed med ansvar for hele Norden og Baltikum. Denne multinationale virksomhed har som overordnet mål at levere et bredt sortiment af innovative designprodukter og serviceydelser, som kan være med til at gøre hverdagen lettere for forbrugere. Produkterne befinder sig i en række forskellige segmenter og prisklasser, hvorfor der er noget at finde for enhver smag.
 
Gorenje har dog måtte kæmpe for sin succes, da det var et svært marked, de valgte at træde ind på. Hårde hvidevarer var bestemt ikke allemandseje i 1950, og én af udfordringerne var således at få folk overbevist om værdien af de nye, innovative og revolutionerende produkter, hvilket må siges at være lykkes. Fremkomsten af de mange forskellige hvidevarer har for eksempel betydet, at langt flere kvinderne i dag er at finde på arbejdsmarkedet, da produkter som Gorenje ovn, komfur, køleskab, emhætte, vaskemaskine, tørretumbler, kogeplade og fryser med flere gør det langt nemmere og mere fleksibelt at udføre de huslige pligter og få husholdningen til at fungere optimalt.

En Gorenje ovn med mange fordele

Uanset hvilket Gorenje produkt, du vælger at erhverve dig, kan du være sikker på, at både kvalitet og design er i særklasse. Alle produkterne er fremstillet og udviklet med henblik på brugervenlighed og funktionalitet og indeholder en lang række smarte funktioner, der kan være med til at gøre betjeningen og anvendelsen nemmere.
 
Mange af Gorenjes ovne er udstyret med den selvrensende funktion, PyroClean, hvor en høj rengøringstemperatur efterlader ovnen uden fedtpletter og madrester. Når rengøringsprogrammet er afsluttet, skal du blot tørre resterne væk med en klud. Ovnen kombinerer overordnet moderne teknik og design med egenskaber fra traditionelle stenovne. Det unikke MultiFlow 360°-system muliggør en tilberedning på fem forskellige niveauer samtidig, hvilket garanterer et fuldstændig perfekt resultat hver eneste gang. Systemer er særlig velegnet, hvis du ønsker brød, som ellers kun er muligt at fremstille i de traditionelle stenovne.

Få 4 års garanti på udvalgte Gorenje produkter

Med købet af udvalgte hvidevarer fra Gorenje følger en garanti på hele 4 år. Det gælder blandt andet købet af tørretumbler, vaskemaskine, komfur og ovn. Hvis du ønsker at denne garanti, skal du blot gå efter det lille 4 års garanti-logo, som de udvalgte produkter er markeret med. De er således nemme at genkende. Vi yder garantien, da vi ønsker at sende et signal om, at vi arbejder sammen med leverandører og producenter, der er troværdige og til at stole på.
 
Udover denne garanti er der en række andre fordele ved at gå efter Gorenje, når du mangler nye hvidevarer til dit hjem. Når du erhverver dig et produkt fra Gorenje er du altid sikret en høj kvalitet og en lang levetid. Virksomheden fokuserer endvidere på bæredygtighed og miljøet og har et mål om at nedbringe energiforbruget, vandforbruget og behovet for vaskemiddel så meget som overhovedet muligt.
 
Kategorier
 
 

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti