Halo Design DC Textile Ø40 cm white Pendel

Halo Design DC Textile Ø40 cm white Pendel

84500011920

Specifikationer:

  • Designer: Michael Waltersdorff
  • Fatning: E27
  • H:35 cm - Ø40 cm
  • 2,5 meter stof ledning

Levering 1-3 hverdage

1.999 kr.

Levering 1-3 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
1.999 kr.
-
+

Halo Design DC Textile pendel

DC Textile - giver dit hjem en unik belysningsoplevelse med denne pendlen, skabt af den erfarne danske lampe designer, Michael Waltersdorff. Med års erfaring indenfor hjemmets belysning har Waltersdorff forenet elegance og funktionalitet i denne enestående lampe, der er kendetegnet ved sin exceptionelle kvalitet og tidløse design.

Den smukke "DC Textile" pendel er skabt med omhu, hvor materialerne spænder fra luksuriøst tekstil til naturens egne ressourcer, med en træbøjle, der tilføjer ekstraordinær fleksibilitet. Denne bøjle giver mulighed for at vinkle lampen og kaste lyset præcist, hvor det ønskes, hvilket gør den ideel til at skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

Kvaliteten er i fokus, og designet er en hyldest til den originale model fra 2018, der blev lanceret med stor succes. "DC Textile" pendlen er elegant betrukket med tekstil, hvilket ikke kun tilføjer et fantastisk udseende, men også tillader dekorativt lys at skinne igennem på en let og indbydende måde. Med en diameter på Ø40cm passer denne lampe perfekt ind i ethvert moderne eller klassisk interiør. Hver detalje er nøje udformet, og selv de små afsluttende ender på hver side af træbøjlen er blevet betragtet og indgår elegant i det overordnede design. DC textile er for-monteret med 250 cm textilkabel og der medfølger ligeledes en loftroset, som gør installationen enkel.


Generelt
SerienavnDC Textile
LedningStof ledning
DesignerMichael Waltersdorff
FatningE27
Indbygget LedNej
Indbygget LysdæmperNej
FarveHvid
MaterialeTekstil/metal
MærkeHalo Design
Lyskilde MedfølgerNej
Bredde (cm)40
Produkt Diameter (cm)40
Højde (cm)35