Find gaven til konfirmanden hos EL-Salg

Mangler du hjælp og inspiration til at finde den perfekte gave til årets konfirmand, så har vi samlet en række gode gaveidéer her på siden. 

Hos de lokale EL-Salg butikker, kan du ligeledes få hjælp og vejledning til at finde den rigtige gave. Find din nærmeste butik her, eller shop på www.elsalg.dk

#DetSguService

Populære gaveidéer til konfirmanden

 

iPhones fra Apple

 

Gaver til den gaming-glade konfirmand

Går konfirmanden op i gaming? Hos EL-Salg finder du et stort udvalg af udstyr til den komplette gamingstation hjemme på værelset. Gå på opdagelse i vores gaming-kategori og find bl.a. tastaurer, gamingstole, gamingborde, mus, headset og RGB-belysning. 

Find alt i gamingudstyr

Elektronik til ethvert behov

Er konfirmanden glad for de sociale medier, optage videoer, tage billeder osv.? Hos EL-Salg finder du alt i elektronik til at skabe de bedste videoer til f.eks. TiKToK, YouTube, SnapChat og Instagram. 

 

Elektronisk udstyr til bla. video

Macbooks fra Apple

 

Giv et Apple Watch til den aktive teenager!

Med et Apple Watch, kan du holde øje med din sundhed og aktivitet, samtidig med at den er koblet op på din smartphone. Find Apple Watch i mange forskellige modeller, og sæt dit eget præg på uret, med valg af en personlig urrem.

Find Apple Watch her

Høretelefoner i flere prisklasser

Er du på jagt efter en mindre gave, men som stadig bringer stor glæde? - Find høretelefoner i alle prisklasser hos EL-Salg, og lad konfirmanden skrue op for sin yndlingsmusik!

Find høretelefoner her

Smart hår til hverdag og fest!

 

Trådløs lyd