Bestilling og betaling

Betaling & Pris

Alle priser er i danske kroner og inklusive 25 % moms, medmindre andet er angivet. Vi gør opmærksom på, at vores priser opdateres løbende for at følge markedet eller i forbindelse med kampagner. Vi kan derfor ikke garantere, at den gældende pris ikke vil være ændret ved dit næste besøg.

Alle køb er med gratis levering til kantsten, postkasse eller afhentning i El-Salg-butik, men da vi altid arbejder med at have det bedste udvalg og de laveste priser, kommer varerne ofte direkte fra leverandøren. Derfor er det ej heller muligt at vælge en foretrukken leveringsform eller levering til pakkeshop eller posthus.

Prisen gælder kun for levering i Danmark og omfatter derfor ikke levering til Grønland og Færøerne. Der leveres kun til brofaste eller landsfaste øer. Dette inkluderer ikke Bornholm, som grundet vores leveringspartner er undtaget og kan modtage leveringer på samme vilkår som resten af landet – dog kan der opstå en dags forsinkelse.

For levering til ikke-brofaste øer kan levering arrangeres imod et tillæg. Kontakt kundeservice herom for at høre nærmere.

Hos El-Salg kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay, American Express, JCB og eDankort. Derudover har du mulighed for at betale finansiering med SparXpres. Læs mere om vilkår og proces her.

Bekræftelse af ordren

Når du har afgivet din bestilling på Elsalg.dk, vil du modtage en ordrebekræftelse