Fortrydelse

Fortrydelsesret & Annulleringer

Hvis en ordre endnu ikke er afsendt fra Elsalg.dk, kan du annullere dit køb ved at kontakte os hurtigst muligt på 70 20 11 22. Udenfor vores åbningstid kan du i stedet kontakte os på salg@elsalg.dk.

Hvis varen er afsendt, kan vi ikke annullere dit køb, og du skal i stedet benytte dig af dine 14 dages fortrydelsesret.

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse indenfor 14 dage, efter du har modtaget pakken. Udløber fristen på en helligdag eller en weekend, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Din fortrydelse af købet er først gyldigt, når du har kontaktet Elsalg.dk. Det er derfor ikke en gyldig fortrydelse af nægte modtagelse uden at kontakte Elsalg.dk.

Returnering

Du må aldrig returnere en vare uden at kontakte vores kundeservice først!

For kortere behandlingstid af din returnering, kan du med fordel udfylde denne formular og sende den til salg@elsalg.dk.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du fortryder dit køb. Omkostningerne i forbindelse med returneringen skal du selv dække, ligesom det er dit ansvar, at varen er pakket forsvarligt ind, så den modtages retur i samme stand, som den er modtaget hos dig. Bliver varen skadet under returforsendelsen, er det derfor dit ansvar at dække en eventuel skade. Det er ikke muligt at sende med efterkrav eller uden omdeling.

Hvis du ønsker det, kan du aflevere varen i din lokale El-salg butik.

Varen skal modtages uåbnet og i samme stand, som den blev modtaget.  Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller den måde den fungerer, vil vi ikke refundere det fulde beløb. Dette inkluderer ethvert brud på eller fjernelse af emballage, beskyttende film, plastik, plomberinger eller montering af produktet.

I sådanne tilfælde vil Elsalg.dk vurdere produktets værdi og informere om vores vurdering. Afvises vores vurdering, sendes varen retur til kunden på kundens regning.

Ved fortrydelse refunderer vi ikke udgifter ved eventuel indbæring, montering eller bortskaffelse af gammelt produkt.

Særligt om fortrydelse på tjenesteydelser

Du har 14 dages fortrydelsesret på tjenesteydelser købt på Elsalg.dk.

Fristen gælder fra den dag, hvor aftalen er indgået og udløbet 14 dage efter, eller når arbejdet er udført, såfremt det sker før de 14 dages udløb. Du bevarer altså også din udløbsfrist, mens arbejdet eller leveringen står på.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde der allerede er udført.

For at udnytte din returret skal du inden fristens udløb give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på salg@elsalg.dk eller 70 20 11 22.

Ydelser undtaget fortrydelsesretten

 1. Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

2. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

Refundering af købsbeløbet

Hvis du har fortrudt dit køb, vil du få returneret det indbetalte beløb til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb.