Om elsalg.dk

Om elsalg.dk

elsalg.dk er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, forbrugerelektronik, små el-apparater og belysning. 

Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968, i dag mere end 160 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne. I 2018 blev El-Salg-kæden også en del af Euronics-kædens internationale indkøbssamarbejde, hvilket betyder, at de lokale El-Salg-butikker allerede nu handler ind sammen med de øvrige 11.000 butikker i Euronics-kæden.
 
Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.
 
Med elsalg.dk har vi skabt et helt nyt univers, der forener e-handel med butikssalg. Vi ønsker at give vores kunder den samme gode oplevelse, uanset om du handler på elsalg.dk eller i en af vores butikker. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer, elektronik og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gøre købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet - også efter købet.
 
Vores store udvalg af produkter og serviceydelser tilpasses løbende. Du kan til enhver tid se vores fulde sortiment på elsalg.dk, eller når du besøger en af vores butikker. Vi kan tilbyde stort set alt inden for hårde hvidevarer, forbrugerelektronik, belysning (inde og ude) samt el-apparater til både køkkenet og personlig pleje. Derudover tilbyder vi som en af de eneste kæder i Danmark installatørydelser. Du har således via elsalg.dk mulighed for at bestille en autoriseret elektriker til at udføre diverse installatørydelser.
 
Vi står altid klar med råd og vejledning, så er du i tvivl om hvilket produkt, du skal vælge er du velkommen til at ringe eller maile til os - eller komme ind i en af vores butikker, så hjælper vi dig videre i processen, så du får præcis det produkt, der passer til dit ønske og dine behov
 
Ønsker du at kontakte El-Salgs hovedkontor er adressen:
 
elsalg.dk
Niels Bohrs Vej 33B
Stilling
8660 Skanderborg
 
Tlf.: 70 20 11 22
Fax: 96 355 841
CVR.NR: 28 88 60 47