#LikeABosch

BOSCH vægter bæredygtighed højt i deres produkter. F.eks. kan du med en vaskemaskine med i-DOS, spare på både vandforbruget og vaskemiddel. Med et køleskab med VitaFresh-skuffer, kan du forlænge holdbarheden på frugt og grøntsager, så du undgår madspild - og du kan såmænd også få en tørretumbler med varmepumpeteknologi, så den bruger langt mindre strøm. Udskift dine hvidevarer i hjemmet og tag et bæredygtigt valg.
#LikeABosch

Træt af brug-og-smid-væk kulturen?

Bosch har siden 1886, fokuseret på at udvikle teknologier, der gør hverdagen nemmere. Apparater, som gør det tunge lettere, det langsomme hurtigere, det besværlige simplere. Holdbare produkter, der er så langt fra brug-og-smid-væk-kulturen, som man kan komme. Men de skal ikke bare holde længe. De skal også forbruge så lidt energi og ressourcer som muligt. Bosch kalder det Bæredygtighed, der holder.

Se med fra Bosch' testlaboratorium, hvor produkterne sættes på hårde prøver, så der sikres en lang holdbarhed.

Et kig ind i testlaboratoriet

Vask rent og spar vand med Bosch vaskemaskiner

En vaskemaskine fra Bosch hjælper dig i hverdagen. Den er udstyret med programmer, der passer til forskellige typer tøj og materialer og kan registrere, hvor snavset tøjet er, så du får et optimalt vaskeresultat.

Med en selvdoserende vaskemaskine med i-DOS kan du vaske mere effektivt. Vaskemaskinen doserer selv den præcise mængde vaskemiddel og vand ved hjælp af sensorer, som registrerer mængden af tøj, og hvor beskidt det er. Det betyder, at der hverken bruges for meget vaskemiddel eller unødvendige skylninger, og du sparer på vandet.

Bosch vaskemaskiner med i-DOS

Like A Bosch - Vaskemaskiner

 

Forlæng holdbarheden på dine madvarer med VitaFresh

Med et køleskab fra Bosch med VitaFresh-skuffe i,  kan du opbevare frugt og grønt i længere tid end i et almindeligt køleskab. VitaFresh-skufferne er specielt tempererede og fugtregulerende, hvilket skaber et optimalt opbevaringsmiljø. Du forlænger altså madens holdbarhed og mindsker dermed unødvendigt madspild.

VitaFresh fås som fritstående og indbygget køleskab, i både 60 cm og 70 cm i bredden.

Læs mere om VitaFresh

PerfectDry opvaskemaskine, som sparer energi og vand.

Med en PerfectDry opvaskemaskine fra Bosch kan du spare op mange liter vand om året. Med Bosch opvaskemaskiner med funktionen PerfectDry kan du se frem til et skinnende rent resultat hver gang, selvom der bruges langt mindre vand, end på mange andre traditionelle opvaskemaskiner. PerfectDry efterlader desuden opvasken helt tør. Dette takket være mineralet Zeolith, som også reducerer energiforbruget.

Læs mere om PerfectDry