Køb nye hvidevarer idag
inklusiv levering, montering, bortskaffelse
og 4 års garanti!

For bare 99 kr. om måneden kan vi, i samarbejde med det svenske kvalitetsmærke Cylinda, tilbyde dig en spritny vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab eller køle-fryseskab – naturligvis leveret og installeret af vores fagfolk. Produkterne kommer med 4 års garanti, altså med dækning i hele afdragsperioden. Så hvis uheldet er ude, skal du blot ringe til os, så klarer vi det hele. Efter 48 mdrs. betaling er produktet dit. 
*Regler og vilkår gælder, se mere herunder.

For kr. 99,- køber du en komplet oplevelse - MED DET HELE!

Det svenske mærke Cylinda er nyt på det danske marked, men har i mere end 50 år har været kendt som et kvalitetsmærke i hjemlandet. Vi er faktisk så overbeviste om Cylinda, at vi tilbyder hele 4 års garanti, så vi altid står klar til at servicere dit produkt, hvis uheldet – mod forventning – skulle være ude.

Levering, montering og bortskaffelse!
Alle produkterne er på lager i vores butikker og kan leveres hurtigt – så det eneste du skal gøre, er at vælge den maskine du vil have, og klikke køb!
Vi har dygtige lokale montører i hele landet, som sørger for at dine nye maskine bliver monteret, installeret og er klar til brug. Har du en gammel maskine stående, så tager han også den med og sørger for at den bliver afleveret til miljørigtig afskaffelse.

Du ejer selv produktet efter 48 mdr.!
Efter 48 måneder er produktet dit og lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. 

Læn dig tilbage og lad EL-Salg servicere dig de næste 4 år!
​Produkterne kommer med 4 års garanti, altså med dækning i hele afdragsperioden. Så hvis uheldet er ude, skal du blot ringe til os, så klarer vi det hele. Efter 48 mdrs. betaling er produktet dit.

UDVALGTE CYLINDA HVIDEVARER - KUN KR. 99,- PR. MÅNED I 48 MDR.

 

Ofte stillede spørgsmål

MED DET HELE tilbydes kun på udvalgte varer og forudsætter kreditgodkendelse hos SparXpres, og betaling via Mit Sparxpres. Købet er dækket af almindelige vilkår med 14 dages fortrydelsesret. Skulle du ønske det, kan du altid indfri lånet uden ekstra omkostninger. Efter 48 måneder er produktet dit.

Ved et samlet kreditbeløb på 4.752 kr. á 99 kr. pr. måned i 48 mdr.: Samlede kreditomkostninger: 0 kr., Samlet tilbagebetaling: 4752 kr., Årlig fast debittorente: 0,00%, ÅOP: 0,00%

MED DET HELE inkluderer standard levering og montering – har du spørgsmål herom, kan du altid kontakte vores kundeservice på salg@elsalg.dk eller 70 20 11 22.

Kan jeg se produkterne inden jeg køber?

Udvalgte EL-Salg butikker har produkterne udstillet i butikken og du kan ringe til EL-Salg kundeservice på telefon: 70 20 11 22 op få oplyst din nærmeste butik.

Hvidevarerne kan kun købes på elsalg.dk (Cvr: 28886047)

 

 

Kan jeg indfri min aftale?

Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger via. Mit Sparxpres. Kontakt Sparxpres på telefon 9616 1300 eller elsalg.dk kundeservice på tlf. 70 20 11 22 eller kundeservice@elsalg.dk

Service på dine hvidevarer fortsætter selvfølgelig i de 4 år fra købsdato og selvom du indfrier din aftale hos Sparxpres.

Hvad er med i prisen?

For kr. 99,- pr. måned får du levering, standard montering, bortskaffelse og 4 års garanti - dobbelt så lang tid, som du typisk får andre steder. Og dine gamle hvidevarer tager vi selvfølgelig med os!
Vælger man 1 produkt koster det kr. 99,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit. Det er også muligt at vælge fx 4 produkter til 4 x 99,- total 396,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.


*Regler og vilkår gælder. Læs mere om levering og montering her: https://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering

Kan jeg finansiere andre produkter?

På elsalg.dk kan du finansiere et stort antal produkter i op til 30 måneder rente- og gebyr frit. Det kræver blot en positiv kreditgodkendelse af Sparxpres. 

0 kr. i oprettelse, 0 kr. i gebyr og 0. kr. i rente
Nye hvidevarer? Nyt tv? Ny mobil? Du behøver ikke længere vente med at handle, indtil pengene står på din konto. Eller måske vil du bare gerne holde pengene på din egen konto længst muligt, så du er polstret til dårlige tider.
 
EL-Salg giver dig mulighed for at betale dit næste køb gennem månedlige betalinger – uden det koster ekstra. Der er ikke noget oprettelsesgebyr, ingen gebyrer og ingen renter. Hvis du vil afdrage 5.000 kr. over en periode, betaler du kun 5.000 kr. for varen. Der er ingen hokuspokus. Ikke noget med småt.
 
Du vælger selv, om du vil betale en del af beløbet med det samme og derefter afdrage resten over nogle måneder. Det er helt op til dig. Vi vil bare gerne give dig mest mulig fleksibilitet, når du handler hos os. Minimumskravet for at benytte afdragsordningen starter ved 2.000 kr. på elsalg.dk

Ansøg om forhåndsgodkendelse
Du kan hjemmefra ansøge online om en forhåndsgodkendelse, så du slipper for at rode med det i butikken. Ansøg om en forhåndsgodkendelse lige her; https://bit.ly/3q55tHR

Hvilke hvidevaremærker kan jeg vælge?

I vores koncept MED DET HELE kan man vælge imellem 5 forskellige hvidevarer fra det svenske kvalitetsmærke CYLINDA. Der kan vælges imellem en vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab og køle- fryseskab. Vælger man 1 produkt koster det kr. 99,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit. Det er også muligt at vælge fx 4 produkter til 4 x 99,- total 396,- pr. måned.

Levering og montering

Du vil du blive kontaktet af vores lokale installatør for at aftale et tidspunkt for levering og monteringen. Installatøren afmonterer det udtjente produkt og installerer det nye.

Det dit ansvar at sikre, at alle installationer på monteringsstedet er godkendte, da det ellers ikke er muligt at montere varen. Såfremt en montering ikke er mulig pga. ikke-godkendte eller ikke-klargjorte installationer, vil du ikke få refunderet beløbet for monteringen.

Vi gør opmærksom på, at du som kunde har ansvaret for, at forholdene gør det muligt at bære den pågældende vare op. Som udgangspunkt bæres varen ikke op ad trapper og lignende indendørs i egen bolig. Der skal som udgangspunkt være tilgang med en automatisk sækkevogn. Hvis du er i tvivl, kontakt vores kundeservice på tlf. 70 20 11 22 eller kundeservice@elsalg.dk

Læs mere om levering og montering her https://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering

Hvem skal jeg kontakte, hvis produktet skal serviceres?

Du skal kontakte www.elsalg.dk på telefon nummer 70 20 11 22 for at melde service på produktet, eller udfylde reklamationsformularen under kundeservice på elsalg.dk.
https://elsalg.dk/kundeservice/reklamation

Kan jeg købe flere hvidevarer MED DET HELE?

Det er muligt at købe flere hvidevarer og så vil prisen blot blive gange op fx. 3 hvidevarer MED DET HELE koster 297,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.

Energieffektiv og rummelig vaskemaskine

FT5586X fra Cylinda er en frontbetjent vaskemaskine med en stor vaskekapacitet på 8 kg vasketøj. Vaskemaskinen er udstyret med en kulfri motor, der giver længere levetid og en mere støjsvag kørsel. 

Blandt vaskemaskinens 16 programmer kan du fx vælge mellem sportstøj, skjorter, bomuld og intensiv/hygiejne+. Du kan også bruge muligheder som startforsinkelse, to ekstra skylninger eller tidspar. 

Vaskemaskinen har desuden en bluetooth-forbindelse, hvor du får info om programmer mv.

Køb

Stilfuld og effektiv tørretumbler

Kondenstørretumbleren TK5570X fra Cylinda er en effektiv tørretumbler med kapacitet til 7 kg vasketøj. Den har et stilrent design med en glaslåge, indvendig belysning og desuden et lavt støjniveau på 65 dB. 

Maskinen har hele 16 forskellige programmer, som du kan få adgang til via det børnesikrede display-panel. Den er også udstyret med et særligt udluftningsprogram for at sikre dig frisk tøj. 

Køb

Samarbejde med boligstylist Mette Helena

EL-Salg har indgået et samarbejde med influenser og boligstylist Mette Helena som er kendt fra blandt andet TV2-programmet ”Nybyggerne”. 

Mette Helena er igang med at renovere sit sommerhus og i den forbindelse har hun fået leveret en vaskemaskine og tørretumbler til hendes bryggers inkl. levering, montering, bortskaffelse og 4 års garanti. Senere på sommeren skal hun igang med sit køkken hvor EL-Salg også er med.

Følg Mette Helena på Instagram lige her!

 

Støjsvag opvaskemaskine

DM3343D er en rummelig opvaskemaskine fra Cylinda, med plads til 15 kuverter. Maskinen holder et lavt støjniveau på 43 dB, så du kan begynde at vaske, når du vil, uden at blive forstyrret.

Blandt funktionerne i denne opvaskemaskine finder du autovask, hvor maskinen selv registrerer snavsniveauer og mængden af opvask, hvorefter den tilpasser sig hertil. 

Maskinen har fleksible kurve med en højdejusterbar overkurv, så du også kan få plads til højere tallerkner og glas.

Køb

Rummeligt køleskab med dual flow teknologi

Cylinda K3185HE er et fritstående og rummeligt køleskab med et stabilt metalhåndtag.

Dual flow teknologi fordeler kulden jævnt og giver den rette luftfugtighed i hele skabet, hvilket især er godt til lidt følsomme fødevarer som grøntsager. Køleskabet har desuden en særlig zone, der er tilpasset til opbevaring af fisk og kød. 

Køleskabet har fire store og justerbare hylder, fem dørhylder, en grøntsagsskuffe og en flaskehylde med plads til fem flasker. Disse belyses effektivt af LED-belysning.

Køleskabs nettokapacitet: 390 liter
 

Køb

Kombiskab med plads til det meste

Med et Cylinda KF3185LFHE kølefryseskab får du et rummeligt skab med store hylder og med stabile metalgreb. Køledelen har praktiske glashylder, grøntsagskasse og en flaskehylde til op til 5 flasker. Disse er oplyst af energieffektiv LED-belysning.

Fryserummet er opdelt af tre fryseskuffer og er af typen ”Low Frost”, hvilket betyder at du ikke skal afrime den så ofte.

Køleskabets nettokapacitet: 230 liter
Frysers nettokapacitet: 106 liter
 

Køb

Det med småt!

MED DET HELE tilbydes kun på udvalgte varer og forudsætter kreditgodkendelse hos SparXpres, og betaling via Mit Sparxpres. Købet er dækket af almindelige vilkår med 14 dages fortrydelsesret. Skulle du ønske det, kan du altid indfri lånet uden ekstra omkostninger. Efter 48. afdrag er produktet dit.

Ved et samlet kreditbeløb på 4.752 kr. á 99 kr. pr. måned i 48 mdr.:
Samlede kreditomkostninger: 0 kr., Samlet tilbagebetaling: 4752 kr., Årlig fast debittorente: 0,00%, ÅOP: 0,00%

MED DET HELE inkluderer standard levering og montering – har du spørgsmål herom, kan du altid kontakte vores kundeservice på salg@elsalg.dk eller 70 20 11 22. Gælder kun udvalgte hvidevarer, se mere her på siden.

 

Det er muligt at købe flere hvidevarer og så vil prisen blot blive ganget op fx. 3 hvidevarer MED DET HELE koster 297,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.

Kan kun købes på elsalg.dk (Cvr: 28886047)

 

 

Læs mere om levering og montering