Køb nye hvidevarer idag
inklusiv levering, montering, bortskaffelse
og 4 års garanti!

Fra 119 kr. om måneden kan vi, i samarbejde med Miele, Bosch, Siemens, Gram, Vestfrost og Cylinda, tilbyde dig en spritny vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab eller køle-fryseskab – naturligvis leveret og installeret af vores fagfolk. Produkterne kommer med 4 års garanti, altså med dækning i hele afdragsperioden. Så hvis uheldet er ude, skal du blot ringe til os, så klarer vi det hele. Efter 48 mdrs. betaling er produktet dit. 
*Regler og vilkår gælder, se mere herunder. Vi tager forbehold for eventuelle fremtidige prisændringer.
 

Finansiering i samarbejde med Sparxpres

Låneeksempel: ved et samlet kreditbeløb på 5.712 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 119 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.712 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%.

Køb en komplet oplevelse - MED DET HELE!

Miele, Bosch, Siemens, Gram, Vestfrost og Cylinda er alle kvalitetsmærker som vi kan stå inde for. Vi er faktisk så overbeviste om kvaliteten på produkterne, at vi tilbyder hele 4 års garanti, så vi altid står klar til at servicere dit produkt, hvis uheldet – mod forventning – skulle være ude.

Levering, montering og bortskaffelse!
Produkterne kan leveres hurtigt – så det eneste du skal gøre, er at vælge den maskine du vil have, og klikke køb!
Vi har dygtige lokale montører i hele landet, som sørger for at dine nye maskine bliver monteret, installeret og er klar til brug. Har du en gammel maskine stående, så tager han også den med og sørger for at den bliver afleveret til miljørigtig afskaffelse.

Du ejer selv produktet efter 48 mdr.!
Efter 48 måneder er produktet dit og lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. 

Læn dig tilbage og lad EL-Salg servicere dig de næste 4 år!
​Produkterne kommer med 4 års garanti, altså med dækning i hele afdragsperioden. Så hvis uheldet er ude, skal du blot ringe til os, så klarer vi det hele. Efter 48 mdrs. betaling er produktet dit.

KR. 269,- PR. MÅNED I 48 MDR. - MIELE

 

Ofte stillede spørgsmål

MED DET HELE tilbydes kun på udvalgte varer og forudsætter kreditgodkendelse hos SparXpres, og betaling via Mit Sparxpres. Købet er dækket af almindelige vilkår med 14 dages fortrydelsesret. Skulle du ønske det, kan du altid indfri lånet uden ekstra omkostninger.
Efter 48 måneder er produktet dit.

Låneeksempel: ved et samlet kreditbeløb på 5.712 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 119 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.712 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%.

MED DET HELE inkluderer standard levering og montering – har du spørgsmål herom, kan du altid kontakte vores kundeservice på salg@elsalg.dk eller 70 20 11 22.

Kan jeg indfri min aftale?

Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger via. Mit Sparxpres. Kontakt Sparxpres på telefon 9616 1300 eller elsalg.dk kundeservice på tlf. 70 20 11 22 eller kundeservice@elsalg.dk

Service på dine hvidevarer fortsætter selvfølgelig i de 4 år fra købsdato og selvom du indfrier din aftale hos Sparxpres.

Hvad er med i prisen?

Du får levering, standard montering, bortskaffelse og 4 års garanti - dobbelt så lang tid, som du typisk får andre steder. Og dine gamle hvidevarer tager vi selvfølgelig med os!
Vælger man 1 produkt koster det fra kr. 119,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit. Det er også muligt at vælge fx 4 produkter til 4 x 119,- total 476,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit. (Eksempel)


*Regler og vilkår gælder. Læs mere om levering og montering her: https://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering

Kan jeg finansiere andre produkter?

På elsalg.dk kan du finansiere et stort antal produkter i op til 20 måneder rente- og gebyr frit. Det kræver blot en positiv kreditgodkendelse af Sparxpres. 

0 kr. i oprettelse, 0 kr. i gebyr og 0. kr. i rente
Nye hvidevarer? Nyt tv? Ny mobil? Du behøver ikke længere vente med at handle, indtil pengene står på din konto. Eller måske vil du bare gerne holde pengene på din egen konto længst muligt, så du er polstret til dårlige tider.
 
EL-Salg giver dig mulighed for at betale dit næste køb gennem månedlige betalinger – uden det koster ekstra. Der er ikke noget oprettelsesgebyr, ingen gebyrer og ingen renter. Hvis du vil afdrage 5.000 kr. over en periode, betaler du kun 5.000 kr. for varen. Der er ingen hokuspokus. Ikke noget med småt.
 
Du vælger selv, om du vil betale en del af beløbet med det samme og derefter afdrage resten over nogle måneder. Det er helt op til dig. Vi vil bare gerne give dig mest mulig fleksibilitet, når du handler hos os. Minimumskravet for at benytte afdragsordningen starter ved 2.000 kr. på elsalg.dk

Ansøg om forhåndsgodkendelse
Du kan hjemmefra ansøge online om en forhåndsgodkendelse, så du slipper for at rode med det i butikken. Ansøg om en forhåndsgodkendelse lige her; https://bit.ly/3q55tHR

Hvilke hvidevaremærker kan jeg vælge?

I vores koncept MED DET HELE kan man vælge imellem 5 forskellige hvidevarer fra kvalitetsmærkerne Miele, Bosch, Siemens, Gram, Vestfrost og Cylinda. Der kan vælges imellem en vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab og køle- fryseskab. Vælger man 1 produkt koster det fra kr. 119,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit. Det er også muligt at vælge fx 4 produkter a kr. 119,- til 4 x 119,- total 476,- pr. måned.

Levering og montering

Du vil du blive kontaktet af vores lokale installatør for at aftale et tidspunkt for levering og monteringen. Installatøren afmonterer det udtjente produkt og installerer det nye.

Det dit ansvar at sikre, at alle installationer på monteringsstedet er godkendte, da det ellers ikke er muligt at montere varen. Såfremt en montering ikke er mulig pga. ikke-godkendte eller ikke-klargjorte installationer, vil du ikke få refunderet beløbet for monteringen.

Vi gør opmærksom på, at du som kunde har ansvaret for, at forholdene gør det muligt at bære den pågældende vare op. Som udgangspunkt bæres varen ikke op ad trapper og lignende indendørs i egen bolig. Der skal som udgangspunkt være tilgang med en automatisk sækkevogn. Hvis du er i tvivl, kontakt vores kundeservice på tlf. 70 20 11 22 eller kundeservice@elsalg.dk

Læs mere om levering og montering her https://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering

Hvem skal jeg kontakte, hvis produktet skal serviceres?

Du skal kontakte www.elsalg.dk på telefon nummer 70 20 11 22 for at melde service på produktet, eller udfylde reklamationsformularen under kundeservice på elsalg.dk.
https://elsalg.dk/kundeservice/reklamation

Kan jeg købe flere hvidevarer MED DET HELE?

Det er muligt at købe flere hvidevarer og så vil prisen blot blive gange op fx. 3 hvidevarer a kr. 119,-  MED DET HELE koster 357,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.

 

Vaskemaskine der passer til de flestes vaskebehov fra Gram

Med en kapacitet på 7 kg passer vaskemaskinen fra Gram til de flestes vaskebehov. Maskinen centrifugerer med 1400 omdrejninger og efterlader tøjet med en lav restfugtighed. Dyrker du meget sport og har brug for at hurtigt få vasket sveden af tøjet, kommer maskinen med sportsprogram, der har en kort vasketid.

Maskinen har forskellige programmer til forskellige typer tekstiler, samt QuickWash til tøj der blot skal friskes op.

Køb til kr. 119,- pr. mdr.

Stilfuld og effektivt vaskesæt fra Miele

Lad Miele klare tøjvasken derhjemme. Med et flot vaskesæt fra Miele får du effektive maskiner i god kvalitet, der sørger for optimal og skånsom tøjvask og tørring.

Vaskemaskinen kommer med automatisk vaskemiddelsosering, tidsstyring, udglatning med damp m.m. Tørretumbleren kan skånsomt tørre næsten alt, hvad der kan vaskes ved 40 °C. Maskinen er energieffektiv, og så kan du tilføre dit vasketøj din yndlingsduft. Vaskesættet har intelligent netværkstilslutning til Miele@home.

Køb til kr. 269,- pr. mdr.

Forenklet tørring af dit tøj med Bosch

Med AutoClean tørretumbleren fra BOSCH, får du automatiske funktioner som f.eks. SmartDry og Iron Assist. Smart Dry, kan anbefale dig det rigtige tørreprogram og Iron Assist dampbehandler tøjet, så det er mindre krøllet. Desuden får du et brugervenligt display og en varmepumpeteknologi der reducerer energiforbruget. 

Køb til kr. 199,- pr. mdr.

 

Hurtig og effektiv opvask med Siemens

Få rengjort og tørret dine tallerkener og glas op til tre gange hurtigere end normalt, men selvfølgelig uden at gå på kompromis med det flotte resultat. 

Opvaskemaskinen fra Siemens kan opkobles og styres via Home Connect appen på din smartphone, og kommer med en række programmer og funktioner. 

Køb til kr. 159,- pr. mdr.

Rummeligt fryseskab fra Cylinda

Hold dine madvarer frosne med et fryseskab fra Cylinda!

Fryseskabet er udstyret med brugbare funktioner. F.eks. automatisk afrimning, samt hurtig indfrysningsfunktion, der er særlig velegnet når du har handlet i store mængder. 

Fryseren kommer med glashylder og rummelige skuffer.
 

Køb til kr. 139,- pr. mdr.

Kombiskab med plads til det meste fra Vestfrost

Med et kølefryseskab fra Vestfrost, får du et rummeligt skab med plads til både køle og frysevarer. Skabet oplyses indvendigt af LED lys, og har fuldautomatisk afrimning. Køledelen har praktiske glashylder, grøntsagskuffe og praktiske dørhylder. 

Fryserummet er opdelt af tre fryseskuffer og isterningsbakke medfølger. Brug Super-freezefunktionen for hurtig indfrysning. 
 

Køb til kr. 119,- pr. mdr.

Det med småt!

MED DET HELE tilbydes kun på udvalgte varer og forudsætter kreditgodkendelse hos SparXpres, og betaling via Mit Sparxpres.
Købet er dækket af almindelige vilkår med 14 dages fortrydelsesret. Skulle du ønske det, kan du altid indfri lånet uden ekstra omkostninger. Efter 48. afdrag er produktet dit.

Låneeksempel: ved et samlet kreditbeløb på 5.712 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 119 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.712 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%.

MED DET HELE inkluderer standard levering og montering – har du spørgsmål herom, kan du altid kontakte vores kundeservice på salg@elsalg.dk eller 70 20 11 22. Gælder kun udvalgte hvidevarer, se mere her på siden.

Det er muligt at købe flere hvidevarer og så vil prisen blot blive ganget op f.eks. 3 hvidevarer á kr. 119,- MED DET HELE koster 357,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.

Kan kun købes på elsalg.dk (Cvr: 28886047)

 

 

Læs mere om levering og montering