Cylinda hvidevarer MED DET HELE

 

Hvidevarer MED DET HELE - undtagen bøvl!
Kun kr. 99,- pr. måned

Inkl. levering, montering, bortskaffelse og 4 års garanti.

Hos elsalg.dk kan du handle udvalgte CYLINDA hvidevarer - MED DET HELE - så du slipper for alt det bøvl, der normalt følger med, hvis dine hvidevarer går i stykker. Vi har nemlig sørget for alt.  JA, alt: Levering, montering, bortskaffelse og 4 års garanti - dobbelt så lang tid, som du typisk får andre steder. Og dine gamle hvidevarer tager vi selvfølgelig med os!

Ingen bøvl i 4 år, det' ikke gas!
Skulle din maskine stå af i løbet ad de 4 år, er det ikke dig, men os, der har al bøvlet. Hvilket er helt okay med os. Det følger med, når nu vi gerne vil give vores kunder en god service.

*Regler og vilkår gælder. Rente- & gebyrfrit i 48 mdr. ÅOP 0%. Standard montering/levering. Lånet kræver kreditgodkendelse.
Gælder kun udvalgte hvidevarer, se mere på elsalg.dk/meddethele. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. 


Det med småt!

*Regler og vilkår gælder. Ved et samlet kreditbeløb på 4.752 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 99 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.752 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.  Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. 

Standard levering og montering. Prisen er pr. hvidevare. Gælder kun udvalgte hvidevarer, se mere her på siden.

Det er muligt at købe flere hvidevarer og så vil prisen blot blive ganget op fx. 3 hvidevarer MED DET HELE koster 297,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.

 

Læs mere om levering og montering

Har du spørgsmål?
Giv os et kald på telefon 70201122

Skal du have en MED DET HELE eller har du spørgsmål til dine nye hvidevarer? Vi sidder klar til at hjælpe dig. Prisen er hurtigt fortalt: Kun 99,- pr. måned – rente- og gebyrfrit i 48 mdr.

Det er let at købe en hvidevarer MED DET HELE på elsalg.dk 

  1. Find den hvidevarer du har brug for på elsalg.dk/meddethele
  2. Kom varen i kurv og fortsæt til betaling
  3. Ansøg om kreditgodkendelse hos Sparxpres
  4. Din lokale EL-Salg ringer og aftaler tid for levering, montering og bortskaffelse
  5. Læn dig tilbage, og lad EL-Salg servicere dig de næste 4 år

Vi kalder det faktisk MED DET HELE - undtagen bøvl. 

Læs mere om elsalg.dk

CYLINDA - et svensk kvalitetsmærke

Hvidevarer skal ikke være slidte og kasserede produkter. De skal give en god følelse i dit hjem, holde længe og helst være så energieffektive som muligt – Ligesom Cylinda’s produkter er. Vi har udvalgt 5 driftssikre og funktionelle hvidevarer fra Cylinda med hele 4 års garanti.

Lad maskinerne gøre arbejdet, og du får mere tid til andre ting.

Energieffektiv og rummelig vaskemaskine

FT5586X fra Cylinda er en frontbetjent vaskemaskine med en stor vaskekapacitet på 8 kg vasketøj. Vaskemaskinen er udstyret med en kulfri motor, der giver længere levetid og en mere støjsvag kørsel. 

Blandt vaskemaskinens 16 programmer kan du fx vælge mellem sportstøj, skjorter, bomuld og intensiv/hygiejne+. Du kan også bruge muligheder som startforsinkelse, to ekstra skylninger eller tidspar. 

Vaskemaskinen har desuden en bluetooth-forbindelse, hvor du får info om programmer mv.

Køb

Stilfuld og effektiv tørretumbler

Kondenstørretumbleren TK5570X fra Cylinda er en effektiv tørretumbler med kapacitet til 7 kg vasketøj. Den har et stilrent design med en glaslåge, indvendig belysning og desuden et lavt støjniveau på 65 dB. 

Maskinen har hele 16 forskellige programmer, som du kan få adgang til via det børnesikrede display-panel. Den er også udstyret med et særligt udluftningsprogram for at sikre dig frisk tøj. 

Køb

Støjsvag opvaskemaskine

DM3343D er en rummelig opvaskemaskine fra Cylinda, med plads til 15 kuverter. Maskinen holder et lavt støjniveau på 43 dB, så du kan begynde at vaske, når du vil, uden at blive forstyrret.

Blandt funktionerne i denne opvaskemaskine finder du autovask, hvor maskinen selv registrerer snavsniveauer og mængden af opvask, hvorefter den tilpasser sig hertil. 

Maskinen har fleksible kurve med en højdejusterbar overkurv, så du også kan få plads til højere tallerkner og glas.

Køb

Rummeligt køleskab med dual flow teknologi

Cylinda K3185HE er et fritstående og rummeligt køleskab med et stabilt metalhåndtag.

Dual flow teknologi fordeler kulden jævnt og giver den rette luftfugtighed i hele skabet, hvilket især er godt til lidt følsomme fødevarer som grøntsager. Køleskabet har desuden en særlig zone, der er tilpasset til opbevaring af fisk og kød. 

Køleskabet har fire store og justerbare hylder, fem dørhylder, en grøntsagsskuffe og en flaskehylde med plads til fem flasker. Disse belyses effektivt af LED-belysning.

Køleskabs nettokapacitet: 390 liter
 

Køb

Kombiskab med plads til det meste

Med et Cylinda KF3185LFHE kølefryseskab får du et rummeligt skab med store hylder og med stabile metalgreb. Køledelen har praktiske glashylder, grøntsagskasse og en flaskehylde til op til 5 flasker. Disse er oplyst af energieffektiv LED-belysning.

Fryserummet er opdelt af tre fryseskuffer og er af typen ”Low Frost”, hvilket betyder at du ikke skal afrime den så ofte.

Køleskabets nettokapacitet: 230 liter
Frysers nettokapacitet: 106 liter
 

Køb

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål vedrørende vores finansieringskonceptet MED DET HELE fra elsalg.dk Finder du ikke svar på dine spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 70201122.

Kan jeg se produkterne inden jeg køber?

Udvalgte EL-Salg butikker har produkterne udstillet i butikken og du kan ringe til EL-Salg kundeservice på telefon: 70 20 11 22 op få oplyst din nærmeste butik.

Kan jeg indfri min aftale?

Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger via. Mit Sparxpres. Kontakt Sparxpres på telefon 9616 1300 eller elsalg.dk kundeservice på tlf. 70 20 11 22 eller kundeservice@elsalg.dk

Service på dine hvidevarer fortsætter selvfølgelig i de 4 år fra købsdato og selvom du indfrier din aftale hos Sparxpres.

Hvad er med i prisen?

For kr. 99,- pr. måned får du levering, standard montering, bortskaffelse og 4 års garanti - dobbelt så lang tid, som du typisk får andre steder. Og dine gamle hvidevarer tager vi selvfølgelig med os!
Vælger man 1 produkt koster det kr. 99,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit. Det er også muligt at vælge fx 4 produkter til 4 x 99,- total 396,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.


*Regler og vilkår gælder. Læs mere om levering og montering her: https://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering

Kan jeg finansiere andre produkter?

På elsalg.dk kan du finansiere et stort antal produkter i op til 30 måneder rente- og gebyr frit. Det kræver blot en positiv kreditgodkendelse af Sparxpres. 

0 kr. i oprettelse, 0 kr. i gebyr og 0. kr. i rente
Nye hvidevarer? Nyt tv? Ny mobil? Du behøver ikke længere vente med at handle, indtil pengene står på din konto. Eller måske vil du bare gerne holde pengene på din egen konto længst muligt, så du er polstret til dårlige tider.
 
EL-Salg giver dig mulighed for at betale dit næste køb gennem månedlige betalinger – uden det koster ekstra. Der er ikke noget oprettelsesgebyr, ingen gebyrer og ingen renter. Hvis du vil afdrage 5.000 kr. over en periode, betaler du kun 5.000 kr. for varen. Der er ingen hokuspokus. Ikke noget med småt.
 
Du vælger selv, om du vil betale en del af beløbet med det samme og derefter afdrage resten over nogle måneder. Det er helt op til dig. Vi vil bare gerne give dig mest mulig fleksibilitet, når du handler hos os. Minimumskravet for at benytte afdragsordningen starter ved 2.000 kr. på elsalg.dk

Ansøg om forhåndsgodkendelse
Du kan hjemmefra ansøge online om en forhåndsgodkendelse, så du slipper for at rode med det i butikken. Ansøg om en forhåndsgodkendelse lige her; https://bit.ly/3q55tHR

Hvilke hvidevaremærker kan jeg vælge?

I vores koncept MED DET HELE kan man vælge imellem 5 forskellige hvidevarer fra det svenske kvalitetsmærke CYLINDA. Der kan vælges imellem en vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab og køle- fryseskab. Vælger man 1 produkt koster det kr. 99,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit. Det er også muligt at vælge fx 4 produkter til 4 x 99,- total 396,- pr. måned.

Levering og montering

Du vil du blive kontaktet af vores lokale installatør for at aftale et tidspunkt for levering og monteringen. Installatøren afmonterer det udtjente produkt og installerer det nye.

Det dit ansvar at sikre, at alle installationer på monteringsstedet er godkendte, da det ellers ikke er muligt at montere varen. Såfremt en montering ikke er mulig pga. ikke-godkendte eller ikke-klargjorte installationer, vil du ikke få refunderet beløbet for monteringen.

Vi gør opmærksom på, at du som kunde har ansvaret for, at forholdene gør det muligt at bære den pågældende vare op. Som udgangspunkt bæres varen ikke op ad trapper og lignende indendørs i egen bolig. Der skal som udgangspunkt være tilgang med en automatisk sækkevogn. Hvis du er i tvivl, kontakt vores kundeservice på tlf. 70 20 11 22 eller kundeservice@elsalg.dk

Læs mere om levering og montering her https://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering

Hvem skal jeg kontakte, hvis produktet skal serviceres?

Du skal kontakte www.elsalg.dk på telefon nummer 70 20 11 22 for at melde service på produktet, eller udfylde reklamationsformularen under kundeservice på elsalg.dk.
https://elsalg.dk/kundeservice/reklamation

Kan jeg købe flere hvidevarer MED DET HELE?

Det er muligt at købe flere hvidevarer og så vil prisen blot blive gange op fx. 3 hvidevarer MED DET HELE koster 297,- pr. måned i 48 mdr. rente- og gebyrfrit.