Mest populære produkter og kategorier fra Moccamaster

Moccamaster

”Livet er for kort til at drikke dårlig kaffe”

Manden bag Moccamaster, Gerard C. Smit, arbejder i en alder over 80 år stadig på sin fabrik i Technivorm i Holland, hvilket ikke siger så lidt om hans passion for kaffe. Kaffemaskiner er da også det eneste, der bliver produceret på fabrikken i Holland. Gerard står bag udtrykket: ”Livet er for kort til at drikke dårlig kaffe”, og visionen var således klar, da han startede sit firma op hjemme i garagen med målet om at skabe en kaffemaskine, der brygger den absolut bedste kaffe i verden.
 
Det lykkedes ham at opnå sit mål og gik endda skridtet videre. Derfor er en Moccamaster kaffemaskine i dag ekstra brandsikker, da bryggelementet og varmepladen er fremstillet i to forskellige dele. Det betyder, at det kraftige varmelegeme til vandopvarmning automatisk slukker efter brygning af kaffe, hvorefter kun varmepladen er tændt. Herudover er samtlige kaffemaskiner håndlavede på ét sted, hvor de både monteres og samles i hånden. Til slut kontrolles de manuelt, inden de med håndkraft omhyggeligt pakkes og placeres i emballagen.
 
Gerard og hans team på fabrikken er således særdeles bevidste om deres arbejde og har en filosofi, hvor de har til hensigt at producere et produkt, som kunder kan have hundrede procent tiltro til. Desuden har de et ønske om at arbejde for et bedre miljø ved at skabe produkter, der er energieffektive og har en lang levetid og holdbarhed. Der bliver eksempelvis anvendt genanvendelige og biologisk nedbrydeligt materiale. Sidst men ikke mindst yder Moccamaster 5 års garanti for enhver teknisk fejl ved private køb. Virksomheden oplever dog sjældent, at kunderne har behov for at gøre brug af denne garanti, men det skaber om ikke andet en god tryghed og sikkerhed.
 

Moccamasters kaffemaskiner går aldrig af mode

Moccamasters kaffemaskiner udmærker sig blandt andet ved deres design, som aldrig synes at gå af mode. Stilen kan derfor overføres og videregives fra generation til generation. Moccamasters tidsløse har da også i mere end 40 år tilført elegance og assistance til de danske hjem, hvor de har produceret utallige kopper velduftende og –smagende kaffe. I Danmark værdsætter vi godt håndværk, et innovativt design samt funktionalitet, hvilket meget vel kan være forklaringen på Moccamasters succes og popularitet her.
 
Designet vidner om, at Gerard var i stand til at inddrage forbrugernes praktiske behov og udvikle en række funktioner, som samlet set giver en behagelig og positiv brugeroplevelse. Design og funktioner indgår således i et fremragende samspil og yder ingen skade på hinanden.
 

Den perfekte kaffemaskine

Når man arbejder med kaffe, er det vigtigt at være opmærksom på, at det er en følsom ingrediens, som meget nem kan ødelægges. Gerard har dog formået at skabe den perfekte kaffemaskine ved at være opmærksom på alle trin i brygprocessen, funktionaliteten af apparatet og de brugervenlige egenskaber. Med Moccamasters kaffemaskiner er det muligt at producere en fin og aromatisk kaffe af høj kvalitet. Der er ingen tvivl om, at Gerard har arbejdet målrettet og bestræbt sig på at efterleve mottoet om, at ”hvis det ikke er det bedste, er det ikke godt nok”.
 
Kategorier
 

 

 

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti